Tramp ne može da spreči izgradnju Turskog i Severnog toka 2

Evropska unija neće podržati Sjedinjene Američke Države u stopiranju ruskih gasnih projekata

Ostavite komentar


  1. Gde nađoste ove oz SPSa da komentarišu.Tramp što maumi to i uradi.SAD,Izrael,Grčka,Italija gasovod je gotov.

  2. Eeee….da vas podsetim …par svetskih banaka su kaznjene ili milijardama eura zbog krsenja “ embarga “ koje su USA postavile ( kao i za ovaj gasovod ) ili zabrana pristupa americkom trzistu …pogodite sta su “ izabrale“ doticne banke ( npr.BNP Paribas Francuska . ) ? Vazi isto pravilo i za velike firme i za Bugarsku ( pogodite sta ce izabrati …ha …ha ) Bez “ aminovanja “ EU i USA “ nista “ od Acinog “ turskog toka iz Bugarske a “ turski tok “ ce se zavrsiti na velikom turskom trzistu od 80 miliona stanovnika

  3. Kakve budalastine.
    Amerikanci su to odavno zaustavili. Raspitajte se kod Bugara !!!!

  4. Nikada Amerika do sada nije ovako javno, nekažnjivo i besprizorno uvodila sankcije državama koje rade normalno svoj posao samo zato što neko ima moć da misli da može da radi šta god poželi. Ali, plus i minus u životu ograničava i veliku Ameriku u mnogo čemu – protiv celog sveta ne možeš. Znao sam da će Tramp da vodi Ameriku kao i svoje kompanije. On drugačije ne zna. Čitav život gazi po ljudima i grabi. Što pre ode bolje za sve, a posebno Amere. On je samo jedna anomalija i nesretna epizoda u istoriji sveta za sve. Kao i Vučić za Srbiju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.