„Traženo nam da više nikad ne izlazimo na proteste“: Dogovor prividno sklopljen, ali potpis poljoprivrednika upitan

Ostavite komentar


  1. Koliko god puta da pregovarate, oni će da vas namagarče. Čim počnu protesti već se unapred zna da ćete biti prevareni.

  2. Pitajte nas prosvetara kako izgledaju pregovori sa njima.I ono na šta se pregovori i potpisom obavežu ne ispuni.

  3. Dok je uslov da ne izlazite na proteste, znači da je u pitanju prevara i da će vam biti zabranjeno da se bunite za ono što PREVARANTI neće ispuniti.
    Ništa ne potpisujte, veliki su to lopovi.

  4. „Oni sad traže da više nikad ne izlazimo na proteste.“ Traže samo zato što misle da će večno vladati!

  5. A to što traže da potpiše te da više nikad nećete izaći na proteste? To vam ništa ne govori?
    Aman ljudi, pamet u glavu.

  6. Цела Србија зна да ће да вас преваре и намагарче само ви наивни ко хотелске собарице то не знате. Ви никако да научите да са лоповима нема никаквих преговора и да и ако сте нешто договорили од тога нема ништа. Према томе и даље блокаде тоталне док багра не оде с власти.

  7. Ma kakvi „trazeno nam je“…. Treba vam zabraniti silom….. Dokle bre vise…. malinari…mlekari….ratari…..taxisti….influenseri…. Ja od drzave nikad nista nisam dobio niti mi je izasla u susret. Sta je ovo u Srbiji….“zeljotek“…..

  8. Veliki su to lopovi. Oni ne poštuju Ustav te će dogovor sa poljoprivrednicima, smešno…

  9. Hoće političari da potpišu da nas više nikada neće potkradati, batinati, vređati?

  10. Pa tako navikli u vlasti da budu lisicici i da stalno petljaju neistine. Kada u podne kazu da je dan, treba pomeriti zavesu i proveriti

  11. Što bi jedan bivši kolega rekao za političare,,kolega to su registrovani lopovi“

  12. @ZORAN
    Pa da smo imali podršku na terenu kao na tastaturi održali bi mi blokade još mesec dana.
    Ali ovo su sve ljudi koji su ostavili svoja imanja i gde se ogroman posao jos vise nagomilava i ne mogu u nedogled da provode vreme van domacinstva . Nasuprot njih sede paraziti iz vlade koji znaju da svaki sat odugovlačenj radi za njih.

  13. Ne verujte šibicarima,vi ste čestiti i časni najbolji deo ovog društva,s druge strane je ljudski talog i šljam.

  14. Kroz taj pakao mnogo puta prošli su malinari,a posle svake blokade išli smo na sud. Sva obećanja države odnela magla

  15. Trebate ostati u pripravnosti pa kad nešto ne ispune,a toga će biti sigurno sa obzirom na dosadašnje iskustvo,odmah u proteste.A tim što traže da više ne protesvujete,već najavljuju da će razloga za to biti.Inače ne bi ni pominjali,to im je izletelo.

  16. Ne mogu van ukinuti vaše pravo da iskazujete svoje mišljenje. Potpišete i osnujete novo udruženje koje nije potpisalo, koje će opet ne bude li stvar valjala, da izadje na ulice.

    Bravo poljoprivrednici !

  17. Ne sve ok!!! Radimo ovo isto kao i vlasti!! Obećajte ima šta traže!! Sutradan radite po svom! Tako i vlast nas laže godinama!

  18. Ne potpisivati ništa.Urnisaće vas zanavek,a posle nema kukanja.Ako potpišete da nikad više nećete protestovati to im daje odrešene ruke da vas pohapse svaki naredni put kad vas opelješe,a vi se pobunite.Povedite tim pravnika sa sobom,veliki su to razbojnici,vlast…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.