Traži se đuvegija za dobru udavaču

Sa kakvim performansama Rudarsko-topioničarski basen Bor ulazi u trku za izbor najpoželjnijeg strateškog partnera

Ostavite komentar


  1. AЛ’ СЕ НАПРЕЂУЈЕ?

    Ко дозволи Спасковском и влади Србије да (рас)продају РТБ Бор и богатства око њега, а да ли се то зове докапитализација, стратешко партнерство и другачије муљање је све једно њима, а Србији, на жалост, није. До објављивања тендера, причали да су биле заинтересоване 11 компаније, а сада премијер(ка) износи да су заинтересоване најмање три компаније. Ако ови знају како се зову данас, мислим да морају питати и за то вођу, мада он има других проблема разграничења, атентати, хапшења и шта још неће измислити. Тендер је отворен до 20. августа, а шта ће урадити након тога? Продужиће рок док (не)заинтересују измишљених 11 заинтересованих компанија широм света. Можда ће чекати и ванземаљске компаније, враг би га знао. Овде нити се зна ко пије ни ко плаћа. Једино се зна да је задњи платиша народ Србије. Чекају они, а ми чекамо стрпљиво. Зна се, добиће они време и новца на рачуну, а ми врућ неслани кромпир у руци. Шта све паметно им ради челник РТБ Бор? Бије их у шупљу главу као, с маљем, и ништа да сазнају.

  2. Mislim da ce biti vise Djuvegija za nasu udavacu jer neko sa novom opremom i tehnologijom moze da ostvari jos veci dobitak od izvoza rude bakra.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.