Tri priznanja za D Express: Šampion onlajn trgovine 1Foto: DEX

Najsavremenija domaća kurirska služba, D Express, apsolutni je šampion online trgovine sa čak tri osvojena priznanja na ovogodišnjoj dodeli Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Najprestižnije priznanje koje je D Express osvojio je “EComm Champion”, koje se dodeljuje za sveobuhvatnu izvrsnost online poslovanja u Srbiji. Ova nagrada je, kako navode organizatori, “omaž najsmelijima i najodlučnijima koji su neumorno radili i kada je ceo svet stao. Zahvaljujući njima, danas imamo industriju koja raste brže nego ikada pre.”

„Čak i u najidealnijim okolnostima za rad jedne kurirske službe, ona se može naći pred nebrojenim izazovima koje donose specifičnosti našeg tržišta, logistika, infrastruktura i, naravno, činjenica da kurirska služba predstavlja finalni i najvažniji korak u zaokruženom iskustvu online kupovine. Zato nam je izuzetno zadovoljstvo da ovu nagradu primimo nakon više godina rada u više nego vanrednim okolnostima, kada smo uložili maksimalni trud da iz njih izađemo kao najefikasnija, najmodernija i najbrža domaća kurirska služba,“ izjavio je izvršni direktor D Express kurirske službe, Nikola Riznić.

Pored „EComm Champion-a“, D Express je ove godine nosilac još dva priznanja: „My Favourite Courier“ i „Best Logistics Company“, nagrada u okviru koje se bira najbolja kompanija za „last mile“ dostavu, odnosno dostavu uopšte:

„D Express se danas može pohvaliti sistemom rada koji se ugleda na najveće svetske eCommerce gigante, i zahvaljujući našoj ekspertizi, postavljanju novih standarda i, naravno, pouzdanim partnerima, nastavićemo da opravdavamo status šampiona, na zadovoljstvo svakog pojedinačnog kupca u čije ruke naši kuriri uruče pošiljku,“ dodaje Riznić.

Priznanja dolaze nakon burne praznične sezone tokom koje su oboreni svi rekordi u broju dostavljenih paketa. Zahvaljujući razvijenoj logistici, besprekornoj komunikaciji sa kupcima i čitavom spektru savremenih usluga koje znatno štede vreme i kupcima i kuririma, D Express je opravdano poneo titulu eCommerce šampiona.

Hot Spot eCommerce Awards je centralni eCommerce događaj u zemlji, koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, a na kojem se okupljaju eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli značajne rezultate i izvrsnost u poslovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari