Trivan: Želimo zeleni kontinent

Ostavite komentar


  1. Pričate o zaštiti životne sredine a ja vas pitam da li tu spada i voda. Pričate o zaštiti životne sredine a na akumulacijama dozvoljavate da se krše svi zakoni ove zemlje. Kao nadrastičniji primer navešću vam Gružansku akumulaciju – užas nad užasima. Ministre – čija je voda u akumulacijama u rečnim tokovima – ako je opšte dobro i ako ga država štiti ( a to ne radi) kako je moguće da se na ovoj akumulaciji uzurpira voda od pojedinaca i da ona postaje njihovo vlasništvo, kako je moguće da državno zemljište ( konkretno lokalni put) bude uzurpiran.Izjave lokalnih funkcionara za akumulaciju na reci Moravi u Ovčarsko Kablarskoj Klisuri su skandalozne, kriminalne užasne – a vi ( državna vlast) treba da energično reaguje i stane na put užasu na vodama – ali vi ne radite svoj posao kako treba i … i imamo stanje kakvo je.

  2. Ne znam koje vam je marke server,ali je sigurno mocan uredjaj kada moze da izdrzi danasnje AV genijajalce.

  3. Ova genetska greska prirode je na putu da unisti poslednju eko-oazu Beograda ,gradnjom nove luke na levoj obali Dunava.

  4. Za takvu zelju zivu treba malo vise rada,a manje praznoslovlja.
    Ili se uzdate u onog boga sto ga je Putin smestio u Ustav?.Ali,niti ce Rusija biti bolja,ni mi zeleni pored ovakvih planera i inzenjera ljudskih dusa.

    1. Super, a šume se seku i kradu samo pršti. Vreoci sušara truje bez frke. A ministar priča pričicu kao da smo svi ćoravi i retardirani.

  5. Ovaj stalno nešto želi i kmeči. Kolege iz Vlade ga baš i ne fermaju mnogo- Verujem da će se stanje popraviti čim proradi smrdljiva fabrika auto guma

    1. Ajde Pekicu dodji ti u Vladu i prosvetli nas. Pun mi kofer takvih „strucnjaka“ preko tastature.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.