TS: Transparentno s puno sumnjivih poteza izabran graditelj Moravskog koridora

Ostavite komentar


  1. Što li se ove naše vlasti toliko muče? Što ne usvoje jednostavno zakon da sve što kažu je zakon i kraj. Za koga oni kažu, po sistemu, koliko sam ja tu dobar, taj će da gradi.

  2. možda ne bi bilo loše da se u svim zakonima briše reč „vlada“ a ubaci na njeno mesto reč „vođa“. čisto da se ne lažemo : )

  3. Idu izbori treba da se nezakonito obezbedi legalno finansiranje SNS na predstojecim izborima. Tako ce Vucic da kupi novu vlast sa ukradenih 300 miliona evra, nasim parama za koje mu DOZVOLU nikad nismo dali, niti bi mu dali, jer su nas ON i njegovi napredni radikali upropastili, da se za 500 godina ne mozemo oporaviti i osloboditi duznickog ropstva u koje su nas uterali gradeci toboze auto-puteve, klinicke centre…. Da tragedija jos bude veca em ce nas pokrati na ovom Moravskom koridoru, em ce posao dati americkoj kompaniji Behtel, bliskoj Klintonovim i Bajdenovim demokratama ljutim oponentima predsenika SAD Donalda Trampa , od koga se nadamo da nam pomogne u resavanju pitanja Kosova i Metohije.
    Znaci ministar za gradjevinu, infrastrukturu i saobracaj Zorana Mihajlovic, Vlada Srbije i Predsednik
    Vucic poveravanje tendera Behtelu radi direktno protiv nacionalnih interesa Srbije i Srba. Ali posto su oni na vlasti za njohovu izdaju zakon ne vazi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 9

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.