Turističke agencije: Predložena pomoć neće sprečiti gašenje agencija i otpuštanje

Ostavite komentar


  1. Kako se neugasi Politicka Mafija ? Gase se fabrike , politicka mafija pretekne , gase se Turisticke Agencije ,a ni reci da se zabrani politicko delovanje ovoj politickoj mafiji u Srbiji , cak nije dovoljno kada clanovi te mafije sud osudi za ratne zlocine , vrate se u zemlju i nastave da 3 x dnevno gostuju na televizijama i vijore se na naslovnim stanama # Zar ne moze da se donese zakon da se delovanje politicke mafije zabranjuje , taj zakon mora da se donese GENERALNOM STRAJKOM , jer oni sami sebe nikad nece lustrirati ,a kontrolisu celokupne finasije ,a narod planski drze na 50 eura u dzepu

  2. Kada bi se tacno znalo da li ce potpuno nestati KOV19 znalo bi se kako i sa turistickim agencijama jer bi se one u tom slucaju prve i najbrzopoteznije oporavile od svega, to jest prve bi se povratile u normalu, narod bi se kao razularen bacio da putuje po svetu, ali nazalost to nece izgleda biti slucaj jer niti ce vakcina biti 100 procentno zastitna niti ce moci svet da se opusti kao nekada.
    Mozda bi B.Gejts imao odgovor na ovo sta nas u bududcnosti ceka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.