Turski tok podigao srpski BDP

Postoje sumnje da je privredni rast u trećem kvartalu precenjen, smatraju u Kvartalnom monitoru

Ostavite komentar


  1. Nasi vec izgradili trasu turskog toka kroz Srbiju a stizu vesti iz Bugarske da od turskog toka nece biti nista, a ako i bude nece biti gasa dovoljno ni za Srbiju. Vazno da su SPISKALI nekoliko stotina miliona eura. Ko ne veruje u ove vesti neka malo gugla na internetu sta je rekao Bojko Borisov o turkom toku. Bugarska gradi terminale za tecni gas koji stize iz SAD i ovaj tok im nije ZANIMLJIV i isplativ.

    1. Šta fali to plaća Srbija.Moj komšija predlaže da dogradim svoju kuću i naravno da to on uradi ali mojim parama.

  2. Tako je pričano i za Smederevsku železaru da će podići BDP za jedan odsto,pa za Bor,a da će nešto što nije ni krenulo podići BDP čisto sumnjam?

  3. Uraaaa.Moja baba povećala proizvidnju za 50%.Prošle godine isplela 1 đemper,ove 1,5.Hoćemo iznose a ne procente.Za Srbe je 30% što je za okruženje 0,0003%.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.