Turski tok pogurao srpsku privredu

BDP Srbije u trećem tromesečju porastao za 4,8 odsto zahvaljujući građevini i uslugama

Ostavite komentar


  1. Srbija bi od turizma mogla da uzme 6 Miliardi eura godisnje. kada bi napravila elitni banjski i ekoloski turizam.

  2. Sada ima autoput od aerodroma do banje vrujci recimo.. da se tamo naprave udobni hoteli i 10 bazena sa zagrevanom vodom bila bi to evropska atrakcija. Kinezi bi preplavili.

  3. Jadna je ta privreda koju ovaj projekat jedbog pipka ruske mafije moze da pogura. Pogledajte ekolosku katastrofu koju Ruski ostavljaju iza sebe po Vojvodino. Gde oni prodju, tu trava ne raste. Proglasena je vanredna zastita od poplava u potiskim opstinama jer su ruski strucnjaci zatrpali kanale za odvonjavanje na koje su naisli.

  4. teško da je jedna stvar duplirala rast u odnosu na rast iz drugog kvartala. ovo je friziranje podataka da bi se vođa imao čime hvaliti. videćemo šta će strane institucije koje se bave ovim objaviti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.