U državnoj firmi plata 8.000, topli obrok tri dinara dnevno

Više od 60 zaposlenih u Gumoplastici u Bujanovcu tri meseca u štrajku

Ostavite komentar


  1. Ako ako, svima po 1000 dinara mesecno. Da nauci jednom zauvek kako je kad si zdapi sto nece na ulice sa motkama i pijucima.

  2. Osam tisuča zvući puno?!? Koliko je to u eurima ili kunama?

  3. Pa i jedna od najvećih konditorskih kompanija na Balkanu SWISLION Takovo ima topli obrok od 10 dinara dnevno već zadnjih godinu dana . Jer je predsednik kompanije odlučio da je to veliki trošak za kompaniju i da njemu kao predsedniku ostaje puno manje para …Uživajmo radnici….

  4. Živi primer kako se ljudi ponašaju kao KRDO. Svako misli da će se snaći i da je on pametan i da njega neće pogoditi …
    Sigurno je da su to polutani a ne radnici, da žive od zemljoradnje i stočarstva i da će dolaziti u fabriku i za nekoliko stotina dinara. Ovo je i primer posledica komunizma koji je od seljaka pravio radnike i ogromnu štetu za zemlju.

  5. Neka se strpe malo,do kraja godine plata 500 evra,( rekao Vučić)! Ako ne ove godine onda dogodine!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.