U Hrvatskoj oko 5.000 turista iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Državljani Srbije koji su vlasnici nekretnina u Hrvatskoj; kuća ili stan ili imaju plovilo u nekoj hrvatskoj marini mogu bez ograničenja da ulaze i borave u Hrvatskoj. Isto važi i za državljane Srbije koji imaju dozvolu stalnog boravka u nekoj od država članica EU.

    1. Koliko sam shvatila od 10.07 vazi pravilo 14 dana karantina ili PCR odradjen test na Covid cak i za vlasnike nekretnina.

  2. Ahaaa, znači tako su otišliii…
    Gledam već neko vreme kako neki šeruju na društvenim mrežama slike sa hrvatskog primorja, pa se pitam kako su uspeli da pređu granicu. Ja hteo da uzmem od menadžer auta nešto udobnije za putovanje, pa da krenem ka Istri, al’ nema šanse.
    Sad mi je jasno. Hvala )

  3. Lud smo mi narod.To je neverovatno, potpuno neverovatno je da kada te neko od sebe tera a ti kao june guraš….

    1. Zorane, jedno je propaganda koju citas u novinama, drugo je druzenje sa ljudima u Hrvatskoj

  4. Srbi kroz su istoriju uvek pokazivali i crtu mazohizma! Da li je to uticaj svetosavlja ( ljubi i svoga neprijatelja) ili titoizma..svejedno!
    Pri obalama Raba, Paga i na jos nekim mestima, na morskom dnu, leze i dalje kosti nevinih, pobijenih Srba za vreme NDH ali to ne smeta Srbima da uzivaju u ambijentu kamenih kuca i plavetniu Jadrana dok jedu ribu, cuveni sir i piju odlicna hrvatska vina!
    Priznacete to je prilicno jezivo!

  5. Bez obzira sto se ne radi o privatnim osobama koje su po nekad nesumnjivo simpaticne, drzavna politika je, kao uostalom i kod nas, upravljena protiv Srba! Samo tako se odrzavaju HDZ i SNS! Dokaz za ovo je da samo drzavljanstvo kao takvo, pa bilo sa kojim stalnim boravcima, ne znaci nista nego upravo suprotno! Naime, bitno je da se zatvore granice Hrvatske prema BIH i SRB jer iako bi njihov najdrazi Nemac dosao iz Srbije, zarazio bi ih! To je dokaz nedoslednosti jedne politike koja ni tamo ne zna gde udara!

  6. Samo vi cenzurišite komentare… Ne zna se ko je gori, državni ili „nezavisni“…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.