U kojim delovima Beograda su danas planirana isključenja struje i vode? 1Foto: Shutterstock/Marianna_ Zh

U glavnom gradu i danas nas očekuju brojna isključenja struje i vode, radi održavanja mreža ili zbog kvarova.

Isključenje struje planirano je na Zvezdari od devet do 13 časova u ulici Mihaila Buglakova, kao i u Hercegovačkoj ulici od osam do 12, na opštini Savski venac.

Na Voždovcu će struja biti isklučena od devet do 14 časova u ulicama Josipa Slavenskog i Paunovoj.

Ulica Aleksandra Ace Simovića u Obrenovcu biće bez struje od devet do 17 časova.

Struja će biti isključena i na više mesta u Surčinu od devet do 16 časova. Struje neće biti u ulicama Vladimira Beare, Majke Angeline, Braće Grim, Braće Nikolić, Čaplinovoj ulici, ulici Čardaklija, Janike Balaša, Mišarskoj, Pavla Jutića, Steve Žigona, Trešnjinoj i Vase Pelagića.

Radovi i kvarovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Olge Spiridonović i 28. juna.

Takođe, zbog planiranih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Barajevo od devet do 14 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Nenadovcu, Glumčevom brdu, Staroj Lipovici, Dražanovcu, kao i ulicama 29. novembra, Lipovičkom putu, Branislava Jovanovića, Timočkom putu i Prvomajskoj.

Zbog kvarova na mreži do 15 časova će bez vode biti Bulevar vojvode Bojovića u opštini Stari grad, zatim ulica Aleksandra Tirnanića Tirketa na Savskom vencu.

Na Paliluli će bez vode biti ulice Patrisa Lumumbe, Davidovička i Vizeljska.

Bez vode će biti i ulica Milana Predića na Zvezdari, kao i ulice Gospodara Vučića, Ignjata Joba i Mali Stepašinovac na Voždovcu.

Na Čukarici vode neće bti u ulicama Blagoja Parovića, Lole Ribara, Savskoj i 13. oktobra. U Rakovici će bez vode biti Kneževačka ulica.

Ulice Dr Ivana Ribara i Milutina Milankovića na Novom Beogradu, kao i Kovača Jovana petrovića i Majora Zorana Radosavljevića u Zemunu, takođe, neće imati vode do 15 časova.

U Grockoj će bez vode biti ulica Boška Buhe, a u Barajevu Hajduk Veljkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari