U kojim delovima Beograda su danas planirana isključenja struje i vode? 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

U glavnom gradu i danas nas očekuju brojna isključenja struje i vode, radi održavanja mreža ili zbog kvarova.

Isključenja struje planirana su na Zvezdari od 08:30 do 14 časova u Velikom Mokrom Lugu u ulici Miodraga Ibrovca.

Takođe, na Voždovcu od 08:30 do 14 časova struje neće biti u ulicama Miodraga Živanova, kao i u ulici Vojvode Vlahovića. Takođe, u naselju Ripanj Put za Bošnjake 2. deo, kao i Put za Stublove 2. deo će biti bez struje.

U Rakovici će od 14 do 16 časova bez struje biti Borska ulica, dok će od 8 do 16 časova biti ulice Patrijarha Dimitrija i Vareška.

Od 8:30 do 14:30 struje neće biti u Surčinu u ulicama Beogradskoj, Grobljanskoj, Maršala Tita, Sestara Radovanović, Sportskoj, Sretenjskoj i Stražilovskoj.

Struje neće biti i u zaseoku „Čortanovci-Pantelići“ u Lazarevcu od 9 do 15 časova. kao i u ulicama Šušnjarska, Zorana Amidžića i Majora Milana Tepića od 8 do 14 časova.

Radovi i kvarovi na vodovodnoj mreži

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zvezdara od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u Ruzveltovoj ulici, od Kraljice Marija do Vojvode Brane, zatim u Vojvode Brane, od Ruzveltove do Laze Dokića, pa u Kraljice Marija, od Ruzveltove do Ćirila i Metodija.

Takođe, vode neće biti u Čelopečkoj, Držićevoj ulici, zatim u Mitropolita Mraovića, Vojvode Bogdana, od Ćirila i Metodija do Mitropolita Mraovića i Ćirila i Metodija, od Zahumske do Vojvode Bogdana.

Zbog različitih kvarova vode do 15 časova neće biti u ulici Tadeuša Košćuška 40, na Starom gradu.

Na Savskom vencu neće biti vode u ulici Sanje Živanovića bb, a na Vračaru u ulici Grčića Milenka 4b.

Vode neće biti ni na Paliluli u Cvijićevoj ulici 114, Olge Jovičić 1 u Kotežu i Vizeljskoj 57 u Borči.

U ulici Pere Veljkovića 9 na Zvezdari neće biti vode, kao ni u ulicama Borisavljevićevoj 59 i Božićnoj bb na Voždovcu.

Na Čukarici vode neće biti u Vodovodskoj 177, Obrenovački drum 91, Gorička 138 u Sremčici, Milovana Milenkovića 83b u Velikoj Moštanici.

Podavalska 94 u Resniku u opštini Rakovica, takođe će biti bez vode, kao i Omladinskih brigada 178 i Vinogradska 199 na Novom Beogradu.

U Zemunu će bez vode biti ulica Đoka Kovačevića 18, a u Grockoj Vojnika Srđana Simića 7 u Kaluđerici i Kružni put bb u Leštanima.

Obrišniska 20 u Barajevu biće isto bez vode do 15 časova, kao i 11. oktobra 86 u Surčinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari