U kojim sektorima u Srbiji ima najviše mogućnosti i ponuda za posao?

Ostavite komentar


  1. U maloprodajnim objektima prehrane nece niko da radi za sitne pare. Posao prodavca spada u tešku fizikaliju a odgovornost velika. A najveci problem su konstantno nezadovoljni potrošači gde moraš da budeš i psiholog i psihijatar a na sve to si u stalnom strahu da će svakog momenta doći neko da ti preti i u najgorem slučaju povredi ili opljačka… Za krađu ni policija ne može da pomogne jer ispod nekog iznosa samo moze privatna tužba… Nekad se radi i bez slobodnog dana a prekovremeno ti Bog plati…

  2. U onima gde su najnize plate a najtezi uslovi rada, Jednom recju za poslove koje niko nece da radi

  3. Diplomirani master hemičar,radi u kompaniji za analizu hrane,duvana,kozmetike…znači u struci.Plata 55 000 hilj. dinara.Težak fax,prosek 8,5,završeno u roku i šta reći.Srbija zemlja imbecila koji ne cene naučnike i srtučne ljude samo četničke šoviniste koje zovu patriote.Veličajte svi srpske zločince i eto posla,eto love…sve 5.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.