Vučić: Naučno-tehnonoški park je nešto najvažnije što smo izgradili u Nišu

Ostavite komentar


  1. Ovo je običan komercijalni objekat gde su privatne firme kupile ili zakupile prostor. Nema baš nikakve veze sa bilo kakvim napretkom i naukom, običan privatni poslovni centar. Takođe nema baš nikakve veze ni sa državnim ulaganjima i prcednikom koji je tu verovatno po privatnoj drugarskoj osnovi da pomogne investitora i malo se reklamira.

    1. Jeste komercijalni objekat, ali je doveo nove firme, i dao zaposlenje za 1000 ljudi, a to je najbitnije.

  2. Ovaj NTP je bio preko potreban Nisu koji je poznat kao dijamant It industrije u Srbiji. Treba jos vise ulagati u It sektor i raduje me cinjenica da shvataju koliko Srbija moze dobro da zivi od tog sektora. Srecno Nislije!

  3. Za pohvalu je sto se radi na naucnim projektima koji su od velike vaznosti za drzavu, a uglavnom su ih svi nekako podcenjivali. Nadam se da ce se u bliskoj buducnosti jos vise raditi na promociji nauke i da cemo i u tom segmentu biti blizu najrazvijenijim evropskim drzavama. Takodje je pohvalno sto se razvija i jug nase zemlje, jer se tamo nalazi jedan od najjacih univerziteta nase drzave!

  4. Nove visoke tehnologije se sve vise razvijaju i implementiraju kod nas, sto ce veoma doprineti razvoju nauke i edukaciji mladih ljudi

  5. Idemo Nisss! Svaka cast ljudi, idemo dalje na sledecu akciju! Samo da nastavimo ovim tempom i bicemo najjaci. Volim ovakve novitete i to je za veliki respekt

  6. Kao neko ko je uvek za nauku, veliki aplauz za ovakav projekat! Ulaganje u obrazovanje i mladih je najveca investicija za buducnost!

  7. Izgradnja i otvaranje NTP-a Nis je od izuzetnog znacaja za mlade talente koji zele da pokazu svoja znanja i profesionalne vestine i koji su zeljni visokih i tehnoloskih dostignuca. Ulaganja u nauku i razvoj su od neophodnog znacaja za napredak drustva.

  8. Ovakva institucija je potrebna ne samo Nišu. Privredi, mnogim organizacijama je potrebna naučna, tehnološka podrška, a ovaj Naučno -tehnološki park će biti u stanju da im to omogući, odradi sve što je potrebno.

  9. Nekada je Niš bio centar naše eletronske industrije, a otvaranje ovog centra, korak je u pravom smeru, da on ponovo postane industrijski centar.

  10. Naučno-tehnološki park u Nišu objediniće na jednom mestu tehnologe, inženjere, programere, umetnike, mlade ljude svih struka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.