U novi pogon Prve petoletke investirano 2,2 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Baš lepo što otvaraju novi pogon,ali zašto Vulin toliko insitira na predsedniku.

  2. Pomoć države i zdrav i sposoban menadžment su ključ uspeha srpske privrede.

  3. Dokaz da se svaki trud i svako pametno ulaganje isplati. Nasa zemlja ima i prirodne i ljudske resurse, koje treba samo malo podstaci da bi se razvijali i rasli.

  4. Prva petoletka koje je srce opštine koja je nekada zapošljavala 16.000 radnika više ne postoji već samo jedan njen deo od oko 600 zaposlenih. Izjava predsednika opšine je dobra za neupućene i ne odslikava istinito stanje. Ali je dobro da bar nešto od nekadašnje Petoletke radi. Izgleda da je brnd Prve petoletke toliko jak da se upotrebljava i kada to nije istinit slučaj.

  5. Cestitamo predivnim ljudima iz Trstrenika, pogotovo sjajnoj direktorki Andjelki. Bravo za te ljude!

  6. Interesantno je kako se pompezno pocinje jedan clanak: „Ministar Vulin sa direktorkom Prve Petoletke Andjelkom Atanaskovic je otvorio novi pogon itd.“Kako to lepo zvuci!Muzika za usi!Nije mi samo jasno zasto slagase i ostadose zivi?Recite jednom jednostavnim recima istinu: Andjelka Atanaskovic direktorka namenske koja je deo nekadasnje Prve Petoletke a koja vise ne postoji pod tim imenom.Ko god da je pisao ovaj tekst je tipican manipulator.Pocinje sa Prvom Petoletkom, jer to je ipak i dalje ime koje ima tezinu kada se izgovori,a onda zarad blagog nagovestaja tamo neke istine stavlja : direktorka Andjelka Atanaskovic „Prve Petoletke-namenska“rekla je….Jos jedan dokaz da je u Srbiji sve moguce pa i to da na pocetku teksta budes direktor „Prve Petoletke“ a na kraju samo direktor jednog njegovog pogona-namenske proizvodnje!Igre bez granica samo sa recima su najmocnije oruzje svih manipulatora!A ovi su izgleda sve dosadasnje presisali dobrano.

    1. U svakom ratu prvo strada istina. Ovo je PROPAGANDNI RAT protiv sopstvenog stanovništva, pa je za očekivati laži, poluistine i manipulaciju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.