U prvih sedam meseci uvoz raste brže od izvoza, deficit veći za 14 odsto

Ostavite komentar


  1. Dakle do kraja godine se deficit uvecava , uvodjenjem vize deficit ce progresivno rasti , zanimljivo je da nismo sposobni da vratimo kredite a trosimo milijarde na avione , EXPO ….. itd . Izvoz ce drasticno opasti i vrapcima je jasno da je Srbija vec sad zagadjena , namirnice vracaju u Srbiju u daleko vecem obimu nego sto vlast saopstava sa pocetkom kopanja litijuma ni litru vode vise nece kupiti iz Srbije ali nema veze PARIZER JE JEFTINIJI U Srbiji da bi taj isti parizer bio skuplji od mesa u okruzenju ….. lele majko ….. !

  2. dalekovide politika predragog nam precednika Vučiča – poznatijeg kao žvalava hijena. I slepcima je jasno, ako hoće bar sebi da priznaju, zemlja je otišla u tri lepe i tek stižu vunena vremena. Čerupanje države je svakodnevno, otimaju nam zemlju uz pomoć ovog izdajnika i njegovih podguznih muva. Ko ne razume štra je „prepametni“ uradio sa Severom KosMeta-nikad i ništa mu neće biti jasno.Pašićev sin je vaskrsnuo u nekoliko primeraka i nezaustavljivo jaše!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.