U slučaju Poledice, tužilaštvo i policija instrument politike

Stručnjaci jednoglasni u stavu da hapšenje državnog sekretara Ministarstva infrastrukture nije pitanje prava nego igara moći u izvršnoj vlasti

Ostavite komentar


  1. ‘To jednostavno zavisi od političke volje koja nema svoj kvalitet već iz dana u dan menja svoje stavove – napominje Borović’. E, upravo to što iz dana u dan menja svoje stavove je jedan od karakterističnih simptoma šizofrenije.

  2. Zorana Mihajlovic, zajedno sa Milosevicevom Aleksandrom Damjanovic, Vojislavom Seseljom, Mislovicem i jos nekolicinom najblizis saradnika, unistila je svojinske odnose u Srbiji, i zaista je neukusno da i u Danasu citamo kako je ova druzina u nekakvoj svadji, Njihova zajednicka (ne)dela, objektivni novinari ce lako prepoznati. Seseljevo i Zoranino ozakonjenje kriminala je daleko veci zlocin nego njihovi doktorski radovi i knjige. Ali drug Mislovic je za svoju 29.godisnjicu preimenovanja i stvaranja svoje socijalisticke imperije Delte, platio svim novinama da se bave izgradnjom novog solitera, na otetom zemljistu, koje su mu Seselj i Zorana poklonili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.