U subotu bez grejanja više od trećine Beograđana

Ostavite komentar


  1. Prošle sezone, mesec ipo nismo imali grejanje zbog kvara, rečeno je da će nam smanjiti račune, pojeo vuk magarca.U pitanju je Mirijevo M.Srpske 64.

  2. Bitno je da plaćamo cele godine,a oni remontuju po hladnom vremenu.Gde su bili letos?

  3. Jel’ ovo nabacivanje kinte EPS-u da sad u subotu i nedelju moramo da ukljucujemo klime i grejalice. Mozda je ovo samo uvertira sta nas sve tek ceka kad krene prava zima!?

  4. Šta očekivati od ovih koji preslažu kocke na Trgu Republike dva puta, kojima se brda u Grdelici ruše, a auto-put star godinu dana ponovo asfaltiraju . Neznalice, umanjite račune za ovu pljačku sutra, jer nećete trošiti gas koji smo platili!

  5. Grejanje ni u najavi, sram vas bilo… Sajt toplana radi kao da imaju korisnika koliko i ali express, broj za reklamacije ne radi… Koga bre vi farbate sa jeftinim forama, održavanje u oktobru mesecu, gde ste bili cele godine, sta plaćamo cele godine?!

  6. Pod parolom „da zna narod…kako bi nas bolje razumeo“..eto slučajno imamo poteškoća na početku grejne sezone…

  7. Zašto niste remontovali kada je bilo toplije, napolju je 8 stepeni ? A, za desetak dana kada temperatura bude preko 15, opet ćete isključiti.
    Neverovatni ste…

  8. A kako cete izvrsiti obracun odnosno umanjenje racuna za toliko koliko nece biti grejanja, to ne dovodite u pitanje?

  9. Zasto nema grejanja na Miljakovcu 2, Vukasoviceva ulica, na poslednjim speatovima zgrada? Call centar je nemoguce dobiti, uspostaviti vezu sa operaterom

  10. 2021. godina, glavni grad, urbano gradsko naselje, a ja se vec danima smrzavam u stanu, nosim dva para čarapa, dve trenerke, dva duksa. Cele godine krvavo plaćam infostan, da bih se kad dođe hladno vreme smrzavao. Ovo nije za komunalnu kaznu, ovo je za Goli otok.

  11. Mi ga nemamo a placamo, ali mi zbog dotrajale podsranice nemamo svakako, ali ja cu ih tuziti, drugi nek cvokocu

  12. Šta mi plaćamo cele godine?! Da se smrzavamo na 9 stepeni u Oktobru?!!

  13. U Požeškoj 26 je podstanica i godinama već često tamo nešto iskače izbsistema, tako da smo često bez grejanja. Dodju da nešto priprave, malo radi pa prestane. Jednom rekoše da nešto treba da zamene al skupo. Skupo? Čitave godine uredno plaćam grejanje. I radijatori opet hladni a računi za struju visoki. Dokle više?

  14. Kako vas nije sramota ?? Imali ste celo leto za remont. I sad se smrzavamo. Uredno nam papreno naplacujte cele godine a ukljucujete i iskljucujete kako vam se cefne. Ne bi tako mogli da nemate monopol.

  15. Sta su radili letos? Remont se radi leti.ovo je neka prevara,kao sto sve u ovoj drzavi.pare ste pokupili, jeli???masala!!!

  16. Da li će doći neka sezona da ste vi spremni sa uključivanjem na vreme. Neko dobije grejanje a neko10 dana se greje na struju i duplo plaća. Hohšapleri jedni.

  17. Strasno, cele godine uredno plaćamo, primaju se plate a nista ne rade, cekaju poslednji trenutak. Uzas!

  18. Sram ih bilo. Devet stepeni a oni nasli kad ce da remontuju. Bolje da i ne rade nista pa da se sami snalazimo za grejanje. Placamo ih cele godine.

  19. Zivim na Novom Beogradu, kod Fontane i topla proba nije bila ni jednom do danas (subota) iako isporuka toplotne energije nije od pomenutih toplana, vec od toplane “Novi Beograd”. Same lazi Beogradskih elektrana.

  20. Ali će zato dok traje grejna sezona a spoljašnja temperatura nije ledena, redovno isključivati grejanje bez ikakvog izveštaja na kraju grejne sezone Koliko su dana grejali a koliko nisu. A sada je svaki dan problem pre nego što počne grejna sezona. Ako zahladi u drugoj polovini aprila ili ne daj bože u maju.. Oni su u remontu i ne mogu da greju.

  21. Tipično za sadašnju vlast. Sve što brade je trapavo i aljkavo. Bitno je da su računi izmireni a njihove obaveze često su model za medjusobna razračunavanja. Gas i drugo, time komanduje SPS…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.