U vreme štednje preduzeća dele 24 miliona evra svojim radnicima

Zaposlenima u javnim komunalnim preduzećima u Srbiji jednokratna pomoć od 41.800 dinara

Ostavite komentar


  1. Sto se tice GSP njima treba davati tromesecno jednokratne pomoci. A odakle? Uzeti od onoga koji je prihod od prodaje karata dao Bus plusu.

  2. Da li neko u ovoj državi zna da postoje i samostalni umetnici? To su ljudi koji su većinom na ivici egzistencije jer narod nema para za hranu, a kamoli za neko umetničko delo. Od nikog ne dobiju žutu banku, a za sve moraju da plaćaju, pa čak i kad učestvuju na izložbama.

  3. U tom GSP-u što vam je zapao za oko,nisu povećavane plate već 11 godina,čak su i smsnjene i ako je povećano radno vreme.Treba malo dublje da iščeprkate zbog čega je u minusu,to vam je posao,a ne da zagrebete koru i da mislite da sve znate

  4. Nahranite vernu gardu! – reče vođa.
    A i može im se, jer su neprirodni monopolisti (da ne kažem protiv prirodni ekonomski blud u – bludnici)

  5. Lako je njemu da kritikuje, a da li može četvoročlana porodica da Živi mesec dana od 35000…

  6. U JKSP „Gradac“ iz Tutina nije podeljena jednokratna pomoć, kome se treba obratiti(žaliti), van lokala, da bi se dobila i podelila sredstva.
    Mogu li se smanjivati kojeficijenti radnika dok je na snazi odluka o ograničenju plata iz 2014 godine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.