„Ubice reka“ i biznis kadije protiv naroda

Protesti i borba za očuvanje reka od pošasti malih hidroelektrana obeležila veći deo godine

Ostavite komentar


  1. Nisam ćuo da su se Vučić i Brnabić oglasili! Ni Ljajić isl. Izgleda da nisu shvatili da se izjeda živo tkivo zemlje Srbije! Pa ionako smo dozvolili da nas prozivaju i ruže kese i sivilo svakojakog, plastičnog otpada, loši putevi, zapuštena imanja, ružne fasade i ružne navike. Dakle, ono: “Ja volim Srbiju…“ samo je ironija i potsmevanje onima koji je stvarno vole. Jer, tragično je i pomisliti da reke treba zaustaviti!

  2. Urusavanje zivotne sredine gradnjom MHE zapocelo je i zavrsice se u vlasti SNS-e .i koalicije oko SNSa koji je jedini krivac i protagonista za zlo koje nas snalazi iznutra. Iste radnje ce se u narednom periodu desiti oko izvora, prerade i vodosnabdevanja gradjana preko privatnih firmi sto je omoguceno izmenom zakona o komunalnim preduzecima od 7. 12. 2018. i opet u reziji SNSa. Vlada R. S. i vladajuca stranka nas zasipaju spoljnopolitickim problemima a iznutra rasprodaju JAVNA DOBRA. NE ZA MHE! DA ZA USTAVNU ODREDBU VODE KAO JAVNOG DOBRA U VLASNISTVU GRADJANA R.S.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.