Ubijeno 19.567 svinja: Kuga otkrivena i kod divljih svinja

Ostavite komentar


  1. Toma Diploma i Vučić, odmah nakon što u oteli vlast 2012., počeli su da otpuštaju sa posla oko 1200 mladih veterinara koje je prethodna vlada primila da budu stalno terenski prisutni po selima i sročarskim farmama. Jedan od ciljeva je bio sprečavanje svinjske kuge. Novac namenjen za njihove plate usmerili su za plaćanje svojih botova. A kuga je krenula u svoj pohod!

  2. Zanimljivo je sto ce verovatno i cena mladih prasica skociti pred Bozicne praznike,bice to prava zanimljivost pronaci prase za jeftine pare ,da se bar za taj praznk pogostimo kako treba kad vec preko cele godine jedemo kacamak..Sve u svemu dobro je nas predsednik sve lepo fino predvideo,godine koje dolaze bice sve teze i teze,ali ne bojte se mi para imamo..
    Znamo predsednice da imate,ali znamo i ko nema…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.