UBS: Neosnovane tvrdnje

Ostavite komentar


  1. Banke samo treba tužiti. Iz prostog razoga što smo mi za ovakva saopštenja laici baš kao što smo bili laici (tvrdnja Nbs) i kada smo podizali kredite. Ova država još ima pravni okvir pod koji podpadaju svi obligacioni odnosi. Ovde je bankama dozvoljeno (sto nema nigde) da njena poslovna politika nastavlja život i posle ugovaranja.To vam je kao kada bi ste bračna neverstva pravdali ljubavnom politikom. Po saopštenjima Nbs koja je istureni pion i danas samih banaka, vidi se da tu nešto debevo smrdi.

  2. Ma šta Vas briga, nite morali ni se oglašavate. Narodan banka Srbije stoji iza Vas. Lepo Vas pitam, kako bi bilo da u prodavnici stavite u korpu hleb, mleko i jogurt, odete na kasu a tamo umesto 200,00 dinara koliko na rafovima koštaju ovi proizvodi, obračunaju vam i 2 % na me odobrenja kupovine i izdavanja računa. Ukalkulišite sve troškove kroz kamatu i kraj priče. Ne lopovišite i ne pljačkajte. Kako stvari stoje, mnogo su pošteniji obični zelenaši na ulicama od banaka.

  3. Ovo je presedan! Bankarsko udruženje komentariše sudske presude kao nerealne?! Pa, ovo je potpuno nenormalno. Svi imaju zagarantovanu pravo na sudsku zaštitu ukoliko smatraju da im je bilo koje pravo ugroženo ili uskraćeno. Svi! A sud postoji, kao nezavisna institucija, da "odmeri" da li i zaista tako. Ne udruženja, interesne grupe, lobiji, političari itd. U razvijenim zemljama je ovakva insinuacija krivično delo, samo po sebi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Kakvo rudarstvo treba Srbiji? 10

Kakvo rudarstvo treba Srbiji?

U Zajedničkom saopštenju Rudarsko-geološkog fakulteta (RGF), Geološkog zavoda (GZ), Komore i Saveza rudarskih i geoloških inženjera, Tehničkog fakulteta (TF) Bor i Rudarskog instituta istaknuto je da pitanje ne treba da bude "Rudarstvo da ili ne?" - već "Kakvo rudarstvo?".

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.