Udruženja klubova i barova: Rad sa 20 odsto kapaciteta nema računicu

Ostavite komentar


  1. Kojih bre 20% kad kod nas klubovi sve vreme rade puni i ne do 11 nego dok ima gostiju. Štelujete priču da bi kumovi maznuli pomoć od države. Šta tek umetnici treba da kažu, a i mnogi drugi koji su pukli u vreme korone?

  2. Dajte predlog da lekari rade dzabe jer i vi radite dzabe… zatvorite klubove i gotovo ispostujete mere zavrnite slavine ako Kon i Kisic ne obire Vucica nista nece.

  3. Kamo te lepe sreće da se klubovi i barovi zakatanče. Bio bi to veliki doprinos budućoj (jer je sada nema) borbi protiv kriminala i korupcije.

  4. ZATVARAJTE ONDA! Nama Dorćolcima je muka od tih barova i kafića, buke koju stvaraju i kontroverznih tipova koji po njima obitavaju.

  5. Sto bi uopste tzv .poslovali,vodeci decenijama paralelni nocni zivot,trgujuci svim i svacim .Pre svega tu su legla polusveta,omladine koja se u startu navikava na nedisciplinu,pusenje,prostituciju,na hranu i pice lose higijenske obrade,na opstu guzvu uz dodatno zagadjenje malog prostora bukom i svetlom.Dodajmo tome trovanje izduvnim gasovima sa ulice,veselje je kompletno ko izdrzi do zore.Razumete?Mesta masovnih okupljanja i prometa u danasnjim uslovima su stalni izvori potencijalne zaraze.Ljudi dozovite se svesti sto pre to bolje za ovu namucenu sredinu.

  6. ako njima pomognete morate i nama u sektoru obezbeđenja. niko vas ne angažuje pošto se lokali jedan za drugim zatvaraju ili nemaju više potrebe za obezbeđenjem kao nekad.

    Slična je situacija i u par drugih delova privrede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.