Udruženje banaka Srbije: Autentično tumačenje je rešenje u korist građana, privrede i banaka

Ostavite komentar


  1. Jasna računica, odvojiti par milona evra i potplatiti koga treba kako bi u skupštini putem autentično tumačenja zakona donetih i pre više od 4 decenije izmenili sudsku praksu ili vratiti građanima i privredi oteto, naravno da su odabrali prvu opciju.

    SVI NA PROTEST protiv ove nove pljačke građana, 05.07. U podne ispred Skupštine RS!

  2. Kakvo bre rešenje, to je samo dodatno urušavanje pravnog sistema i pravnog poretka u našoj zemlji, kao i pravno nasilje! Sve što ste oteli od građana i stekli bez osnova, morate i da vratite do poslednjeg dinara! Sudske presude su jasne, a ovo je samo dodatni pritisak bankarskog lobija na zakonodavnu i sudsku vlast. Sramota je i žalosno da ne možete da priznate džentlmenski poraz, nego se bavite mešetarenjem i stalnim zamenama teza. Šta je babi milo, to joj se i snilo! Za građane i advokate tek sada nema predaje, pravna borba se nastavlja u inat do konačne pobede!

  3. Banke su samo legalizovane kriminalne organizacije koje prodaju tuđi novac i to skupo
    Od pošteno zarađenih 100 dinara oni prave šezdeset

  4. Sta ce nama uopste i parlament, vlada, predsednik kada nam zakone diktiraju stranci. Postali smo kolonija i vlada MORA da radi kako strani faktor zahteva. Narod bira vradu, koja bai morala da radi u njegovu korist, posto to nije slucaj sa ovim zakonom, MORACEMO da menjamo vladu. 200.000 ostecenih gradjana od strane banaka i 10.000 advokata sa porodicama to moze uraditi u jednom danu.

  5. Jadno,sramotno,na štetu građana,klijenata banaka
    Ovo je jedna tužna zemlja,dtžava kijom vladaju loši. Političari, policajci,sudije,svuda i na svim nivoima vrlo loši. Zato i bankar i moraju biti loši,bilo ovi ovdašnji bilo gazde njihove iz sumnjivog miljea iz inostranstva. Zato oni što lažu,varaju, kradu,pljačkaju druge (ljude) imaju za svoje zlo i nemoral „opravdanje“ da je to jedini način da se dobro živi u Srbiji. Ne lažimo se nego recimo jasno i glasno da je ovo jedna loša zamlja,neuspešna i vrlo rđava prema dobrim ljudima.

  6. Banke sve to mogu lako razrešiti,više neće naplaćivati troškove obrade,sve što je tuženo na prvom ročištu će priznatii kraj,ali ne banke će i dalje naplaćivati troškove,osporavati tužbe,žaliti se ulagati vanredne revizije samo da bi se i dalje bogatili na grbači siromašnog naroda.Dosta više finansijskih terora jevrejskog lobija,vreme je da narod ustane i kaže ne pljački banaka uglavnom stranih.

  7. Banke treba da plate za ono što su uradile izvan okvira zakona.I dan danas se obavlja u.mnogum bankama ovrada keedita iako je od države rečeno da se to ne radi.Ko je ovde neozbiljan?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.