Udruženje penzionera: Javašluk u radu PIO fonda, imovinom penzionera se ne upravlja po zakonu

  1. Svi kusaju kutlačama koliko im treba.A onda slušam godinu dana unapred kako će da podignu penzije za 11%dvocifrena brojka.Na porod.penziju od18000toje 1960din bravo uživaću od nove god.

  2. Niko vise ne spominje ukidanje penala.Aneks zaziveo preko noci i drpaju penzione fondove do mile volje.Kod izbora obecavaju ukidanje ,posle ,,zaborave,,

  3. Gde god mogu stavljaju svoju sapu i niko im nista ne moze. Ovo je postala teksas drzava drpaju sa svih strana. Sramota sta se radi i niko im na put ne moze da stane

  4. Nas penzionera ima mnogo. Ima nas mnogo i skolovanih tako da mozemo oformiti partiju, ali ne sa Krkobabic dinastijom i tako na izborima mozemo osvojiti vlast pa cemo sami odredjivati svoju sudbinu.

  5. Neka sindikat iznese zahteve pred vladu, Ako ne prihvate predloge onda osnujmo svoju partiju i zahtevajmo izbore.

  6. Sram vas bilo drzavo. DABOGDA SVI UZIVALI PENZIJU 40000 ITO VAM BILO ZA HRANU LEKOVE TROSKOVE KOMUNALIJE I. ZA. ,LETOVANJE, VI IZ RUKOVODSTVA TOLIKO DATEE SEDMICNO ZA. KORPU U MAXIJU

  7. Odavno smo mi pokradeni penzioneri a i ostali trebalo da izađemo na ulicu.Doveli su nas dotle da se ne može preživeti.

  8. Sve je to tacno i treba da bude revizija pio fonda.Jer i radnici mnogo trpe i preko noci se zaposljavaju zna se koji da ne imenujem iz koje partije a zna se koja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu 10

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu

Forbes Adria sa ponosom najavljuje svoj prvi regionalni događaj – Power Women’s Summit, koji će se održati 4. septembra u Beogradu i koji će okupiti izvanredne žene iz raznih industrija: biznisa, zdravstva, mode, marketinga, sporta, žene koje svakodnevno ruše barijere i inspirišu svojim pričama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.