Udruženje malinara „Vilamet“ ne pristaje na cenu maline od 250 dinara , traže sastanak sa premijerom i predsednikom Srbije: „Sa Martinovićem smo završili“

Ostavite komentar


  1. Cena u trgovinama takođe nije realna. Ko će da plati kilogram maline 1600 dinara? Meni ne pada na pamet, ne zato što mi je takoćef, već što nemam para za to!

  2. Aloooo buzdovani!!! Ako imate udruzenje ,nek vam ono preraste u preduzece! Tako mozete sami da radite s vasim proizvodom sta vam volja! Odreknete se dela zarade na par godina ali,s e to nadoknadite za kratko vreme i sto je najvaznije,resite ovaj visesedecenijski problem! Svakoj mesnoj zajednici a da ne pricam opstini,gde postoji 40 hektara pod malinom,ispalti se ulaganje u hladnjacu! Posle toga je samo stvar vase licne sposobnosti!Zasto vam je problem da se ujedinite na nivou opstima i napravite preduzece!Imate sve ,izgleda da samo pamet nemate!

  3. Malinari, tako Vam i treba, u firme na posao.
    Dosta je bilo, realno 150 din malina

  4. I to vam je puno, kad vas nije sramota da placate berače 300-400 din na sat da se 10-12 sati prže na 35 I više stepeni I još imate, odnosno nemate obraza, da se hvalite kako je to odlična cena za taj posao tako vam I treba. Ne treba da vam daju ni 100 din za kg zbog vašeg podcenjivanja, nipodaštavanja, I varanja prilikom isplate I ko zna kakvim se još poganlucima služite da prevarite napaćene ljude.

  5. Малинама је дошо крај
    Исто ко са дуваном
    Јел Држава уништава уништава пољопривреду!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.