Udruženje poljoprivrednika: Od Nedimovića smo tražili mineralno đubrivo, a ne kredit

Ostavite komentar


  1. Ljudi nikako da shvate ulogu države u sistemu koji nije komunizam. Ministarstvo poljoprivrede nije proizvodjač djubriva, a onaj ko to i jeste ima jako dobre razloge zbog kojih je cena takva kakva je. Sad, logika bi bila da vam Ministarstvo dotira razliku u ceni, a da vi nama, kupcima, sledeće godine prodate proizvode po tržišnoj ceni?! Pa, ajde onda isto tako za svu industriju, pa da vidimo dokle ćemo stići?

Ostavite komentar


Ekonomija

Momirović: Poljoprivrednicima moramo obezbediti predvidivost 10

Momirović: Poljoprivrednicima moramo obezbediti predvidivost

Zajedničkim aktivnostima sa Produktnom berzom Novi Sad obezbedićemo predvidivost za naše poljoprivrednike. Poljoprivrednicima je dostupna mogućnost efikasnog osiguranja cena žitarica i uljarica korišćenjem fjučers tržišta, dok je proizvod još uvek na njivi u samoj fazi proizvodnje, istakao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.