Udruženje poljoprivrednika SPAS traži hitan sastanak sa Brnabić i Vučićem

Ostavite komentar


  1. ako neko posle degustacije izvesne količine alhoola,može sam da donese odluku neću da ispunim zahteve paorima.Čemu sve te
    institucije koje nemaju nikakvu funkciju,Ako je tajna u vinu…..

  2. Šta hoćete vi ispod Save i Dunava jeli,vas se ovo ne tiče.Zadovoljni ste sa otkupom maline kupine borovnice šljive mleka i ostalog .

  3. Pa naravno da je problem proizvodimo za 30 a prodaješ za 20 dinara,onih 10 neko podeli i sta bude ostane dug puta 3 ili 4 godine tako i eto ti bankrota e sad je to stiglo.

  4. Mi nismo zadovoljni ali nemamo čim da izađemo iz sela. Naši traktori 50 godina stari, a nas stočara ima po dva tri u selima. Pre možeš zeca ili fazana da uloviš nego kokošku ili svinjče da vidiš,a krave su tek egzotika. Ma važno da se šljoka vino i prskaju parfemi…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.