Udruženje poljoprivrednika: Za dva dana odluka o nastavku pregovora sa Vladom

Ostavite komentar


  1. Gospodo paori imali ste juče priliku da nešto izmenite , da dođu pametni ljudi koji će doneti sistemska rešenja a ovako će te puniti džepove Vučićevim tajkunima i njemu lično.

  2. Kakvi pregovori!? Postavite im uslov da odmah, ali odmah u roku od 3 dana ispune ono što su prihvatili ranije, ako ne – na protest i opštu blokadu! SVI, SVI, SVI, ne samo poljoprivrednici (koje pogrdno nazivaju paorima). Pokažimo im da nismo stoka!

  3. Nadam se neuspeha, i da ništa ne uradite. Što bi vas slušali kada su se obezbedili za naredne 4 godine. Imali ste prednost, niste iskoristili. Sada ide nemaština malo.

  4. Tek sada posle izbora cete dobiti i batine ukoliko blokirate puteve tek cete videti koga ste izglasali a za boljitak i bolje uslove ima da cekaju i vasi unuci

  5. Jadni sirotani, sa po 100 hektara zemlje i opremom (na kredit) od 200 hiljada evra…

  6. A šta ste očekivali?Kafu i ratluk?Da ste bili pametni pre izbora da završite posao,sada možete da duvate u prstići

  7. Ne mogu verovati koliko su samo paori glupi… Čista politika i plaćenici koji vode ove ljude…???

  8. Slankamenac i ti Filipoviću ste jedna nesposobna bagra kada vas jedna žena ispod prosečne inteligencije vuče za nos ako ne znate ,a ne znate ima kompanija koje su strune za pregovore pa ih angajte ovako sa vama je samo cirkus

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.