Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica: Dok 61 odsto penzionera preživljava u bedi, njihovi navodni predstavnici zadovoljni učenjenim

Ostavite komentar


  1. Iman penziju 21600din i oni mene ubeđuju da dobro živim.Sa ovim povećanjem cu dobiti 1080din više,umesto da se povećavaju male penzije više nego svi isto.Mija sestra ima porodičnu penziju preko 100.000din vidite te razlike sa povećanjem,vidite ko dobija a ko jedva sastavlja kraj s krajem.

  2. Molim vas objavite kolika je penzija predsednika vojnih penzionera, jer čovek živi u bedi. I njegova žena prima vojnu penziju pa je nizdrživa patnja. Sram ga bilo.

  3. Hvala na stavu ispravnom stavu sindikata vojnih penzionera.Prvo da storniraju trajno umanjenje penzija to je čisto otimanje ljudima pošteno zarađeni novac.Šta to znači ,ja donesem zakon kakav meni odgovara,mašinerija u skupštini izglasa i to se zove legalno,hajte molim vas.Da mi neko od njih objasni kako je nastala razlika između mojih kolega penzionisanih po starom i nas koji smo penzionisani po novom načinu koja iznosi 10000 do12000 hiljada mesečno u korist ovih po starom.Pri tom smo svi iste struke i zvanja.Gde je tu poštenje.

  4. E.o o.prevrsilo.svaku.meru.ovoje.cirkus.kak okruženje.penzionera.pogledajte.vojne.to.je.prava.stvar.mislim.da.svi.sa.mali.penzijama.koni.smo.dosli.do.crene.linije.trebamo.na.prolere.na.novim.izbotima
    Svojim.duprotnim.glasovima.kaznimo.av.kao.i.opozicu.i.ksznimo.sto.ih.necemo.neka.trade.na.magarecim.livadama.ili.u.vroku.cuku.djavlja.varos.ne.treba.vise.vidimo.se.na.glasanju.

  5. Onaj ko je uplaćivao više on je dobio veću penziju.Kada je otišao u penziju on je i svi ostali samo penzioneri sa visinom penzije koji su za vreme rada uplaćivali.Povećavazi procentualno se uvećava nepravilna razlika jer nema osnova za tim jer su svi samo penzioneri i treba da se uplaćuje svima linearno tako će se i sačuvati njegova razlika ,ona se neće umanjiti već će biti samo ona zaražena.u penziji više ne uplaćuješ doprinose već si tu razliku jednom dobio zašto praviti sve veću i veću razliku između penzija.

  6. Kada bi se desilo nešto nepredviđeno i svi penzioneri dobiju hranu na kazanu , kako će se deliti hrana kada imate enormno bogate penzionere i siromašne.
    Da li će svi dobiti po jedan tanjir variva ili će siromah dobiti jedan a bogat penzioner Deset tanjira variva.

  7. Još gore treba OVIM komunjarskim,podguznim muvama!Stožeri svakog lopovskog režima a sad kuku-lele!!!

  8. Dok se u penziju išlo sa 45, 46,47 godina života,bilo vam je milina, (vojna lica),a sada kukate da su vam male penzije.

  9. Komentarima ste UKAZALI NA NEPOBITNU ČINJENICU:
    „Zavadi pa vladaj“ – doživotno, što je u ovim uslovima veoma realno !!!
    E moja SRBADIJO !!!

  10. Sve same prevare , dilovi i muljaze. Ovo pocinje da vredja inteligenciju, ali kad pogledas narod……ma mi to i zasluzujemo.Postajemo majmunsko ostrvo.

    ..

  11. Najsiromasniji su kao otpisani ili sluze za eksperiment prezivljavanjav a obaveze prema drzavi prepisuju izvrsiteljima koji uzimaju i od hleba koji nemozemo da kupima sramota i ponizavajuce sta motamo da trpimo pa ko nas zastupa onaj sto nije gladan i nema osecaj sta sa 10000 ko to moze da zna kadbprimi 40000ili vise sit sevgladnog neseca stamno i jadno tuga i cemer ima li pravde za penzionere koji suvispod svakog minimalca od penzije koga briga bufite mirni nemate snage da se borite za parce hleba i casu vode

  12. Војни пензионери као и остали пензионери никада горе нису живели. А онда неко наводно жели да ојача морал у Војсци. Морал се не јача парама…

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 10

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.