Ugostitelji u Srbiji zasuti računima za komunalne usluge i rešenjima za poreske dažbine

Ostavite komentar


  1. „ne razume zašto država nije bar u ovakvim okolnostima partner privredi, nego se ponaša ucenjivački“.

    Podela posla: državni pos’o je da uzima,a tvoj da daješ.

  2. „Mnogi preduzetnici nisu ni koristili usluge za koje su im poslati računi jer ako nisu radili nisu ni imali smeće za koje je moj mesečni račun 3.400 dinara“.
    Zašto niste privremeno odjavili radnje, tada nemate obavezu plaćanja poreza i nekih komunalnih usluga? U tom slučaju ne bi od države dobili pomoć u vidu plata za zaposlene. Vi bi i ovce i novce.

  3. A realno nista drugo i nije moglo da se ocekuje, klasicna lopovska organizacija u formi drzave. Zamislite da kazu evo ljudi da to resimo ovako i ovako, tacno bih pomislio da je dosao kraj sveta.

  4. Da priupitam, u kojoj državi se dažbine ne plaćaju? Pita li neko seljaka da li je bila suša, poplava, navala skakavaca ili druga pošast? Valjda su dovoljno pametni da pretpostave i ovakve neprilike.

  5. Ovaj pljaćkaški režim na taj način čestita preduzetnicima i privatnom sektoru Novu godinu. Za svaku pohvalu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.