Uhapšena zbog prevara sa turističkim aranžmanima

Ostavite komentar


  1. Bravo, hapsite lopove koji varaju narod koji krvavo od plate odvaja da bi sa porodicom otisao da letuje, da bi ih na kraju lopurda prevarila. Po hitnom postupku mu suduti i sve da vrati ljudima, kao i sudski uzvrsitelji posle sudjenja odmah hitno mu pleniti svu imovinu dok se ljudi nenamire. Da se to dosad radilo nebi im palo napamet da svakog leta ista prica. Nedozvoliti im da plate kauciju pa ih sud pusti. Ko ce namiriti tim ostecenim ljudima oteto, samo ih turisticka inspekcija upucuje da tuze tog lopova a dobro znaju da i to kosta. Nitkova, strpati u zatvor ali on nema ni „v“ od vlasnika agencije.

  2. Наравно да су преваре на свим подручјима нашег живота за осуду и кажњавање, у томе нема дискусије. Не треба заборавити да што се тиче туризма се Србија налази у колевци, прави стручњаци и заљубљеници у свој посао су још ретке зверке. У ово време, у овој ситуацији , са многим
    “ злим привредницима“ се дешавају такве ствари. Још олакшано се незнањем државе односно њених чиновника о привреди. То је донедавно био мој позив, преко 45 година, за мене је било најважније осећај путника да јен добио најбоље што је било могуће у том тренутку. То је и МОТО дуалног школовања у немачкој туристичкој привреди, путник ( клијент) не сме никада да се “ искориштава / злоупотребљава. Срећом велика већина колегиница и колега тако раде да има мало правих рекламација. Никада ни један рачунар вам неће дати оно што може један ангажован службеник и стручњак једне “ агенције „, овде је свака дискусија непотребна, оно што у рачунару постоји, постоји у исто време и у свакој агенцији, тако да само неки баксуз може рећи интернет је бољи, или једноставно глупа особа или арогантна. Србији ће требати сигурно десет година да изађе из колевке и научи основне ствари у том, за мене најлепшем позиву на свету, помоћу кога сам прошао доста света и што је најважније упознао многе људе. Као увек, биће нажалост и жртава на том путу.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.