Sledeći trend konstantnog rasta i razvoja ostvarenog tokom proteklih godina, od izdvajanja iz matične kompanije, Mona hotel management je iza sebe ostavio još jednu uspešnu poslovnu godinu.

 Odlični rezultati u inovaciji, dobroj usluzi i poverenju su istovremeno postignuti u svim hotelima kojima kompanija upravlja. Dobro oformljenje strategije u cilju realizacije ubrzanog, ali stabilnog razvoja kompanija svakako crpi iz bogatog iskustva svojih zaposlenih, što je sve zajedno uticalo da se za nepunih pet godina poslovanja, na sve konkurentnijem tržištu Srbije, svrsta među vodeće.

Kompanija je tokom protekle godine ostvarila ogroman rast u poslovanju hotela. Tako je Hotel Zlatibor Mona godinu završio sa 76 odsto popunjenosti, gde su najbolji meseci bili januar (sa 96 odsto) i avgust (sa 95 odsto). Hotel Argo godinu završava sa sjajnih 81 odsto popunjenosti kapaciteta, a najbolji meseci su bili avgust (88 odsto) i septembar (90 odsto). Hotel Javor opet beleži rast, te godinu završava sa 68 odsto, a najuspešniji je bio u februaru (92 odsto) i avgustu (91 odsto). Prošlu godinu obeležile su i novine, jer su neki objekti unapređeni i prošireni. Hotel Zlatibor Mona imao je investiciju od 450.000 evra koje je uložio u potpuno renoviranje wellness centra Inspirium.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari