Umesto novih radova, izgrađeni deo saobraćajnice zarasta u korov

* Na deonici do Batočine nema radova, iako je obećano da će deo saobraćajnice od šest kilometara biti završen u junu
Pred izbore Aleksandar Vučić i Zorana Mihajlović najavljivali da će auto-put od Kragujevca do Koridora 10 biti završen naredne godine

Ostavite komentar


  1. Pitanje je samo koliko automobila ce dnevno prolaziti do aerodroma Ladevci – desetak? Apsolutna glupost vladajuce elite koja nema znanja iz ove kao ni iz mnogih drugih oblasti a ne zeli da konsultuje struku! Inace, ministarka Mihailovic je zavrsila energetski management sto, priznacete, nema bas neke veze sa izgradnjom puteva i pruga a jos manje sa zeleznicom i njenom specificnom problematikom. Ali oportunisti dadakaju!

  2. Vučić je rekao u junu da se pusti ovih 10km.Ima još 15 dana .Pošto se radi o 500m puta da bi se pustilo 10km urađenog puta ovo realno može da se uradi za nekoliko dana dakle još premijer ima šansu da nas ne prevari.Da čekamo.

  3. ok. slazem se da ste potpuno u pravu za to. ali ajde sada pisite malo o stotinu kilometara novih autoputeva kojih sada ima na mestima gde je nekada bio korov.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.