Unija poslodavaca Zrenjanina izabrala novo rukovodstvo 1Foto: Nenad Blažin

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, na redovnoj izbornoj skupštini, izabrala je novo rukovodstvo koje će ovu asocijaciju voditi naredne četiri godine.

U Upravni odbor, tajnim glasanjem, od sedam kandidata izabrani su Emil Šarvari, Steva Kočalka, Goran Đorđević, Gorjana Ponjević Ballani i Fjodor Ćirić.

Novi Upravni odbor za svog predsednika izabrao je Emila Šarvarija, vlasnika fabrike čarapa “ImsapletZR”, koja posluje više od četvrt veka i zapošljava 32 radnika.

Za predsednik Skupštine Unije izabran je Goran Nešić, koji je do sada bio predsednik UO, a za njegovog zamenika Branimir Karlovčan.

Na desetoj sednici Skupštine je usvojen i izveštaj o radu i poslovanju Unije za prošlu godinu.

Unija poslovaca Srbije – poslodavci Zrenjanina asocijacija je koja okuplja blizu 200 preduzetnika iz Zrenjanina i okoline. Uspešno funkcioniše više od jedne decenije. U okviru Unije poslodavaca Zrenjanina radi i sekcija za žensko preduzetništvo. U društvenom životu zajednice, asocijacija poslodavaca angažovana je u humanitarnim aktivnostima a poznata je po organizaciji dečje pijace.

U znak zahvalnosti za predan rad Crvenog krsta, članovi Unije uredili su prostoriju u kojoj će vreme provoditi volonteri ove humanitarne organizacije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari