Unija poslodavaca Zrenjanina pomaže početnicima u biznisu 1Foto: Pixabay / mohamed_hassan

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina odlučila je da podrži novoosnovane kompanije u Zrenjaninu, čiji je opstanak, procenjuju u Uniji, trenutno najneizvesniji.

-Koncipirali smo paket usluga kao vid nefinansijske podrške koja početnicima može olakšati poslovanje u biznisu – kaže Izabela Kiš iz Unije poslodavaca Zrenjanina.

Kompanijama koje su registrovane nakon januara 2020. godine, Unija poslodavaca besplatno će pružiti konsultativnu podršku prilikom registracije firme za one koji planiraju da se upuste u preduzetništvo, popuste na gorivo, na partnerskim pumpama u zemlji i inostranstvu.

Uz to, obezbediće im besplatnu proveru poslovanja drugih firmi kroz specijalizovane baze podataka, informisanje o aktuelnim privrednim temama, učestvovanje na edukacijama i radionicama koje organizuje i promociju poslovanja putem potrala Virtuelni inkubator i biltena koji dobija više od 1.100 lokalnih privrednika.

Unija poslodavaca Srbije, ogranak u Zrenjaninu, koji deluje na teritoriji srednjeg Banata, predstavlja neprofitnu, nevladinu, nestranačku organizaciju osnovanu na bazi dobrovoljnog članstva pravnih lica.

Od svog osnivanja 2005. godine do danas Unija je okupila 180 privrednih subjekata sa više od 6.000 zaposlenih.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari