„Ako država štiti građane, nek gorivo košta 1,40, a ne 1,75 evra“: Ima li potrebe da cene dizela i benzina budu ograničene?

Ostavite komentar


  1. Fala bogu da neko pokrene ovu temu. Naš narod umesto da svaki dan izađe na ulice zbog cene goriva i hrane i ruši ovu vlast, čeka da ih neko pozove da brane Jadar. Naravno da je svaki normalan čovek protiv kopanja litijum i to podržavam. Ali zašto trpimo ove bezobrazne cene goriva i hrane???

  2. Suplja prica suplje teme. Ratovi bukte na sve strane, cene na svetskim berzama divljaju a ovi sagovornici pricaju o „normalnosti“. Porede nas sa Bosnom gde niti ima drzave niti privrede a na kraju niti naroda, svi po Nemackoj. Kad razlizis cenu litre goriva na ekologiju, odrzavanje puteva, prelazak na zelenu agendu i izgeadnju novih ravaca vidis da je cena na minimumu. Bugarska, Grcka, Rumunija koja ima svoju naftu oa im cene po 20-30% vece…ne budite smesni

  3. Ograničen narod…ograničena cena goriva!
    Ovce su za tor i šišanje!
    Glasačko telo SNS-a, njih 70% su penzioneri, a njih zabole za cenu goriva!
    Glasajte i dalje napredno ostaćete sami….neće imati ko ni da vas sahrani!

  4. To su te šibicarske fore Aleksandra Vučića, kao ja te štitim uredbom, a u stvari te pljačkam do besvesti. Država na sve načine krije podatke o cenama goriva u Evropi. Nekad je moglo da se vidi na sajtu AMSS koje su cene goriva u Evropi, ali su to ukinuli. Danas gledam na AMS Slovenije.

  5. Zanima me zašto je dizel sa aditivima skuplji na pumpi Zmaj u odnosu na ostale pumpe istog trgovca derivatima u gradu Beogradu? Da li to znači da je to gorivo lošijeg kvaliteta na ostalim pumpama ili je bezobrazluk trgovca? To sam rešio tako što kupujem kod drugog trgovca derivatima.

  6. U lopovskoj i mafijaškoj državi kojom vlada Sultan drugo se i ne može očekivati

  7. U svemu su mali ostavljeni na milost i ne milost od strane velikih šta je tu novo rečeno , što se tiče goriva , namirnica i ostalog ko može kupuje preko granice ko ne može kupuje gde mora.

  8. Ova država ne štiti obične građane, već samo specijalne. U ovoj državi neki ljudi ne plaćaju poreze, neki ne plaćaju struju, neki ne podležu kaznama za parkiranje, neki ne podležu saobraćajnim kaznama , neki ne podležu krivičnim zakonima, neki leže zatvore za gajenje nedozvoljenih biljaka u saksijama, dok za neke nije bitno ako su im pronađene tone marihuane. Nekima se avansiraju isplate za poslove sa državom a neki ne mogu da naplate od privatnika dugovanja za neisplaćene zarade i doprinose. Neki voze rashodovana vozila u vradnosti od par stotina evra i plaćaju takse za njih iste kao oni što voze džipove od par stotina hiljada evra itd itt. toliko je primera, neki ne čekaju kod lekara dok se drugima zakazuje za dogodine, nekima se daju besplatni udžbenici, drugima pak nije potrebna ta populistička mera, to je za građane metropole ne za provincijalce. Nekima se daju subvencije, drugima pak šalju inspekcije. Biće bolje! Ej nije loše, ćuti može i gore. Gde su partizani kad ti najviše trebaju? Hajduci, uskoci daj bilo šta, ne pravimo pitanje.

  9. Treba da nas je sramota sto cutimo Svi na ulice kao u grckoj pa da vidi vlast da smo slozni samo tako padaju cene

  10. U Makedoniji 1.2 dizel
    Ali mi smo ekonomski tigrovi sta je za nas 0.5e po litri. Uzmu mi 50 evra na mesecnom nivou na godisnjem x12.

  11. Stalno nam pričao brizi za narod,o Rusima kao zaštitnicima. Juče sam prošao kroz Belgiju,Holandiju,Luksemburg i Nemačku. Cele goriva slične kao kod nas,a u Luksemburgu niže za 10-15%. Zemlja koja ima minimalnu zaradu preko 2.000evra minimalac i puteve bez ijedne zakrpe. Kad više ne budemo imali Ruse i ovu vlast valjda ćemo imati i mi tako. Do tada vozimo automobile samo kad jedemo supu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.