Uskoro dve nove raskrsnice

Najava direktora održavanja u JP "Srbija putevi"

Ostavite komentar


  1. Sve je to lepo i krasno samo [to je auto put ya Novi Sad u dužini od 40km trebao da bude odavno urađen, a nikako da stigne na red, pošto je važniji put Batočina-Kragujevac. Autoput za Beograd je prema obećanju Vučića takođe trebao da bude urađen još pre neku godinu, ali ništa od toga. Laži ostaju uvek laži. A obilaznica se gradi još od 2005. pa nikako da je završe, kao Skadar na Bojani. Koliko je meni poznato, za sve ima novca a za Zrenjanin nema. To su zaista čudna dešavanja, dok lokalni vlastodršci ne smeju da talasaju i da zahtevaju navedene investicije jer bi u protivnom izgubili posao. A ovo što će da se radi je samo zamazivanje očiju naivnim građanima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.