Usvojen Akcioni plan za Strategiju zapošljavanja

Ostavite komentar


  1. U Srbiji za godinu dana, po osnovu odlaska u penziju se oslobodi oko 80.000 radnih mesta i to otprilike pola-pola- na relaciji neprivreda- privreda.Pod neprivredom treba smatrati zaposljavanje u drzavnim sluzbama, komunalnim preduzecima i nekoliko velikih drzavnih peduzeca.Ta smena starih novim generacijama, za ove nase vlasti su NOVOZAPOSLENA LICA- PA ZATO I VEOMA VISOKE CIFRE O NOVOZAPOSLENIMA. Ono sto je PROBLEMATICNO je to sto je takvo zaposljavanje NELEGALNO ODNOSNO TAJNO, jer se zaposlavanje ne vrsi legalnim putem, pomocu objavljenih KONKURSA I OGLASA, vec se desetine hiljade ljudi zaposljava po svakavim a ne pravim kriterijumima i time U NASEM DRUSTVU CINE RAZNE DEFORMACIJE I UZURPIRANJE OD STRANE PARTIJA KOJE SU NA VLASTI, odnosno stvara se NEJEDNAKOST U DRUSTVU i to po osnvnim zivotnim pitanjima. Zalosno je i veoma stetno ovakvo zaposljavanje jer ne vodi konkurenciji sposobnosti , vec je u funkciji uzurpacije vlasti i teskih zloupotreba i u svim ostalim oblastima drustvenog zivota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.