Usvojen Zakon o finansiranju lokalne samouprave

Ostavite komentar


  1. Ukinuti lokalnu samoupravu, šta će to u Srbiji, i onako se za sve pita jedan čovek .

  2. Ova vlast prvi istu grsku koju je DS vlast napravila razresenjem svih sudija i tuzilaca u Srbiji da bi se ratosiljala losih. Lose posledice toga su dugorocne i veoma stetne jer umesto protiv nedostojnih sudija i tuzilaca da se vodi disciplinski postupak DS, i dobre sudije i tuzioci su iz ove afere izasli uplaseni i nesigurni. SNS vlast sa ministarkom Brnabic, umesto da utvrdi koje su to opstine u Srbiji, nenamenski trosile novac, bespotrebno zaposljavale cinovnike ili uzimale kredite koje cu morati da budu vraceni iz budzeta /novac gradjana Srbije/ stavljaju u skoro istu ravan i lose i dobre opstine.Niti ce lose postati na ovaj nacin bolje, a dobre ce platiti ceh i obustaviti dobre inicijative u intersu svojih gradjana.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.