Da li građani imaju osnova da se žale na uvećan porez na imovinu?

Ostavite komentar


  1. Veoma simpatičan naslov, a kome da se žale onima koji su ga povećali.

  2. Prošli i pobedili na izborima sad mogu da rade šta im je volja bravo za SNS i njihove prikolice Beograđani sad čutite i plaćajte.

  3. Zakon bi trebao da se na sve isto primenjuje. Za teritoriju Beograda nisu obračunali amortizaciju dok za druge gradove jesu, tako da su deo gradjanstva stavili u neravnopravan položaj. Ako su Gangula i ekipa svesno to po zadatku uradili mogla bi opozicija da podnese krivičnu prijavu na primer?

  4. Sad je i jasno zašto toliko kasne poreska rešenja za ovu godinu (mnogo građana još uvek nije dobilo rešenja).
    Niko ne može da se žali, ako ne zna šta su mu obračunali. A kamatu na kašnjenje u uplati promptno obračunavaju.

  5. Porez na stan ili kucu u kojoj neko zivi je besramna drskost. Onda oporezujte krevete, stolice, sporete…..itd u stanu ili kuci. Bezobrazno do kraja.
    Oporezujte kuce i stanove koji su prazni, to ima logike ali oporezovati nekretninu u kojoj nekom zivi to ne SME biti. Ejjj…da ti oporezuju krov nad glavom, to se NE MOZE braniti. Tacka

  6. Nema osnova za zalbu ni za porez za imovinu, ni za cenu goriva, ni za cenu zivotnih namirnica, ni za …..

  7. Meni nisu obračunali amortizaciju ( Borča ) , a taksa za žalbu iznosi 560 din.

  8. Porez na imovinu je najobičnija hajdučka pljačka.
    Imam jedan stan u kome živim, ili imam kuću u kojoj živim. Zašto me oporezuju, zašto me kažnjavaju ? Nemam ja više stambenih jedinica, nego jednu, u kojoj živi moja porodica.
    Po njihovoj logici mogli da pređu na plaćanje poreza na vazduh koji dišemo.

  9. Ta poreska je skup lezilebovica. Evo meni jos nije stiglo poresko resenje, a kamatu bi zaracunavali da nisam platila sve jos u aprilu. Kad ti daju stanje poreza, tri doktorata ti ne pomazu fa ga rastumacis. Nema drzave, nema administracije.

  10. Kakve žalbe? Jedine žalbe su motke!
    Dok se ne rešimo kriminalaca, pljačkaša koji nam otimaju i ubijaju nas 12 godina, da bi se lično bogatili, da bismo režimskim neznalcama, propalicama i njihovim porodicama plaćali nezakonito korišćenje državnih vila na Dedinju!

  11. Kad su pokrali izbore i ostali na vlasti, sad mogu da nas pljčkaju po zakonu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednici danas u Vladi Srbije sa premijerom Vučevićem 10

Poljoprivrednici danas u Vladi Srbije sa premijerom Vučevićem

Poljoprivrednici iz sedam udruženja u Srbiji razgovaraće danas sa premijerom Milošem Vučevićem i resornim ministrom Aleksandrom Martinovićem o ispunenju prošlogodišnjih obećanja o isplati subvencija tadašnje premijerke Ane Brnabić, a u slučaju da se ne postigne dogovor protest je ranije najavljen za 19. jul.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.