Beograd deli vaučere u vrednosti od 6.000 dinara: Ko ih može dobiti i gde se mogu iskoristiti?

Ostavite komentar


  1. Dragana, naravno da deca van Bgd nisu deca drugog reda, ali za tu decu vaučere trebaju da obezbede gradovi u čijim opštinama žive. Ne mislite valjda da grad Beograd treba/može da obezbedi vaučere za celu Srbiju.

  2. Nato mene su u skoli i u zabavistu ucili, ako nemas bombone da podelis celom razredu nemoj sam da ih jedes. Ovo je obican populizam a i od strane Beogradjana bez osecajnost za ostali deo zemlje, ovim postupkom je dokazano da su sva deca van Beograda ustavari deca drugog reda.

  3. A ostsli u Srbiji samo Bge a naša deca su gubava za vaučere od 6.000 hiljada i novogodišnje vsučere bruka za Predsedniky Vućića samo za BEOGRAĐANE IJU…

  4. Pravo pitanje zaposleni primaju plate a decs van ybeograda nd primaju…VUČIĆ JE KRIV…

  5. Naravno da i deca van Beograda zasluzuju vaucere, verovatno bi i ih i dobili da Srbija nije centralizovana i da skoro polovina stanovnika ne zivi u jednom gradu koji je postao neprohodan jer su oni koji odlucuju o urbanizmu toliko alavi da ih nista osim zarade ne zanima…
    Da ne skrecem sa teme… vauceri su navodno izbudzeta grada a ne iz budzeta republike, ali je svejedno sramno da ostala deca kojoj su vauceri mozda i potrebniji ne dobiju nista.
    Da li je namena vaucera da obraduju decu ili prikupe glasače odlucite sami.
    Koliko je novca potroseno na ovu kampanju (podmicivanje i marketing) to vise ni Bog otac ne zna

  6. Kako da se opstine izbore za bilo sta kad u svakom gradu gradonacelnici su postavljeni sa vrha drzave i glavna im je briga da njih ne smene. Ne znam samo gde idu pare iz budzeta Kraljeva i Kragujevca kad se nista ne radi i ne desava.

  7. Kako i gde preuzeti vaučere za bebe, odnosno za decu koja još nisu u sistemu obrazovanja?

  8. Fascinantna šema … raspišeš tender za izvlačenje budžetskog novca i slivanje u kompanije, koje i ovako posluju s ogromnim maržama, tako da se preko njih izvuče ozbiljna cifra do određenih. Jako zanimljivo. Ili će morati da kupe na destine stanova u BW da se još malo obrne budžetski novac?

    Za sve one koji pište kako samo deca Beograda dobijaju, shvatite da niko ništa ne dobija, nego se prvo uzima, a onda daje iz budžeta na pogrešnim mestima. Jako malo se ulaže u stanje grada, infrastrukturu, javne objekte, javni prevoz… u ovom gradu se sve lošije živi. Ne pomaže u tome 6000din.

  9. Pošto većina izgleda ne zna da računa, uz to ni ne vidi kako ke ovo čist populizam, samo da vam pomnožim ove cifre… u pitanju je 19.000.000€ budžetskog novca. U jednoj godini. Bilo je vaučera i prošle godine.
    Kad se traže novi vrtići – para nema.
    Kad se traže nove škole – para nema.
    Kad se traže sanacije škole, vrtića, domova zdravlja – para nema.
    Možemo poduži spisak da napravimo…
    Za ovaj novac može godišnje da se napravi barem 4-5 novih objekata!
    Ali o čemu se radi, koja je logika u pitanju – te objekte će videti i koristiti samo po nekoliko hiljada građana, a ne 380.000. O tim objektima se neće dramiti u unutrašnjosti kao što svaki put drame – a gde je za decu van Beograda?
    Čist marketing, čist populizam. Shvatite više da su to samo loši propagandni potezi, koje Šapić primenjuje još od Novog Beograda. Niko s mozgom se neće upecati na taj potez i zato glasati za njih, ali ima mnogo onih drugih… zato vladaju.

  10. Odlicno. Slicna akcija je bila i prosle godine. Roditeljima sa malom decom ovo ce znaciti.

  11. Da se i u vašim gradovima drma vlast, možda bi te pare (koje republika preusmerava na grad) preusmerili i vama. Ovako će da dele ogrev i beli tehniku. Ali suština je da će ortaci dobiti 14000000 evra i da će neko da uzme svoju proviziju. Dele vaše pare iz budžeta, kako im je volja.

  12. Da li dobijaju deca koja su 2005 godište, ali su rodjenja pocetkom godine i zavrsili su srednju skolu jer su morali po zakonu da krenu ranije, i u ovoj godini su tek napunili 18 godina, molim odgovor?

  13. @dragana, @zbunjen itd. Naravno da je Beograd važniji, tu je sns status najugrizeniji pa se mora uraditi sve da se situacija poboljša. Manji gradovi, pogotovo na jugu, se potkupljuju i lakše i sa manje para, sendvičima i autobuskom obilascima drugih mesta. I naravno, lakše nasedaju na očigledne laži ljubljenog vođe.

  14. OPET SMO NEVIDLJIVI, MI ASISTENTI ZA DECU SA SPECIJALNIM POTREBAMA.
    INKLUZIJA DA LI JE ILIZIJA ?
    ZAŠTO MI ASISTENTI NISMO DEO ŠKOLSKIH USTANOVA ??
    SRAMOTA, BEDNA PLATA BEZ PRAVA NA BOLOVANJE ILI GODIŠNJI ODMOR.
    BRAVO

    RADIMO ISPOD MINIMALCA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.