Veliki pad svetskih berzi zbog korona virusa

Ostavite komentar


  1. Gledajuci ove finansijske vesti iz perspektive Beogradske berze, za koju neznam da li jos uopste radi, bas me ovakve vesti ne potresaju! A mrtva BB je i delimicno zbog dovlacenja stranih investitora po svaku cenu pa cak i od 120.000 € po radnom mestu pri cemu su vrata domacima zatvorena ili bar toliko pritvorena i otezana da nema domacih investitora! Sve samo stranci finansiraju, dobijaju poslove, grade i jos i radnike svoje dovode (Kina) a nasi samo mrvice pa kao podisporucioci gube reference u Srbiji ali ne i u Rusiji!

  2. predsednik sps dacic koja se navodno bori za prava radnika potpisao akt kojim se radnici stavljaju u peti plan. toliko o partijama u srbiji i njihovim programima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.