Među izlagačima na 51. Međunarodnom salonu automobila i 7. Sajmu motocikala „Motopešn“ svoj štand ima i firma Venus arma, zastupnik nemačke kompanije Forch, renomiranog proizvođača alata i montažne opreme.


– Kao i svaki sajam na kome izlažemo i ovaj je prilika da svojim poslovnim partnerima prikažemo širi asortiman proizvoda. Novina koju predstavljamo na ovogodišnjoj sajmskoj manifestaciji jeste uređaj za izvlačenje izduvnih gasova. Očekujemo veliko interesovanje kupaca kako za taj, tako i za ostale artikle koje prodajemo po povoljnim sajamskim cenama. Između ostalog, na našem štandu je izložen pneumatski i rezni alat, garažna oprema i sredstva za zaštitu na radu. Posetioci sajma mogu da prisustvuju demonstraciji rada naših alata, a za sve koji posete naš štand pripremili smo i nagradnu igru u kojoj će dobitnik biti nagrađen lcd televizorom. Sajam je za nas šansa da potencijalnim kupcima pokažemo šta imamo u ponudi, ali to je i prilika za druženje sa poslovnim partnerima i posetiocima – objašnjava Dragan Aleksić, direktor Venus arme.

Prema njegovim rečima Venus arma se bavi prodajom profesionalnog alata, montažne opreme i tehničke hemije za automobilsku i građevinsku industriju i mašinsko održavanje.

– Već pet godina, rekao bih na obostrano zadovolstvo, mi smo zastupnici kompanije Forch. Njihove proizvode prodajemo po principu terenske komercijale. Kupcima nudimo kompletan asortiman proizvoda te kompanije, koja je otvorila predstavništva u 46 zemalja širom sveta.Tajkođe, želeo bih da naglasim, da imamo izuzetno uspešnu saradnju i sa našim partnerima iz kompanije Agent plus koji nam obavljaju usluge transporta i špedicije. Za njih imam samo reči hvale jer su izuzetno profesionalni i pružaju precizne i tačne informacije – navodi naš sagovornik.

Firma Venus arma je osnovana 2007. godine, sedište joj je u Zemunu i ima 14 zaposlenih od kojih je 11 angažovano u direktnoj prodaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari