Veroljub Arsić: Petroviću, ako volite svoju državu, zašto pričate loše o njoj?

Naprednjaci optužili Fiskalni savet da su utajili kakvo je stanje u javnim finansijama 2012. godine
Poslanici Skupštine Srbije o izveštaju Fiskalnog saveta za prošlu godinu 

Ostavite komentar


  1. Jedan dokaz da naprednjaci ne trpe nikakvo mišljene drugčije od njihovog.

    1. Frontalni napad na prefsednika Fiskalnog savets.. Zameraju mu prisustvo na ekonomskom forumu na Kopaoniku a ne smeta im sto je Vucic tamo govorio

  2. Veroljub Arsic je niko i nista i niko ozbiljan ne uzima u obzir bilo sta sto on kaze, misli ili radj.

  3. Neoradikali u akciji.Malo im je frka,
    neznaju koga ce vodja da pusti niz vodu
    pa pokusavaju da kritikom profesora
    Petrovica poboljsaju rejting.

    j

  4. Negde sam procitao da je Arsic elektrotehnicar sa srednjom skolom ali se b as razume u ekonomiju, onako naprednjacki.

  5. Ej vi pljuvaci, UKINITE AKCIZU NA ELEKTRICNU ENERGIJU, smanjite lopovski porez na imovinu koji ste uvecali 500 odsto za vreme vase vladavine od 2012. godine, smanjite cene komunalnih usluga koje su porasle preko 80 odsto za 4 godine, a samo u Beogradu su podignute 52 odsto prosle godine. Ako je drzava stvarno izasla iy bankrota smanjite sve ovo, nemojte da nas lazete i pricate bajke.

  6. JADNI VERKO KALUDJERKO!VEC 3O GODINA VEGETIRA U SKUPSTINI SRBIJE.I NISTA NAUCIO NIJE.JUNE NA LIVADU JUNE SA LIVADE!!!

  7. Naprednjačka vlast nije obrazložila nijedan budžet u Skupštini . Pričaju o slepim miševima i na zvonce usvoje budžet bez validne rasprave . Predsednik fiskalnog saveta nam na eufemističan način govori da je vlada netransparentno potrošila više od milijardu evra samo u prošloj godini . Netransparentan znači bez znanja javnosti . Što se srpski kaže , pokradeno .

  8. Petrović isto kao i Mali obmawuje javnost da je učešće javnog duga u bDP 51% Naravno da nije nego i Petrović i Mali pevaju „dodole“ da će biti toliki na kraju godine. Ali i i Petrović i Mali pri tome zaboravqaju da za 51 % učešća janog udga u BDP naš BDP treba da poraste za 12 procenata u odnosu na 2018 godinu. Radi se o čistoj manipulaciji stanovništva, jer se prošlogodišnja priča o „smanjenu duga“ završila uzimanjem novog kredita od Iineske eksport-import banke u maju 2018 od milijardu dolara pod nepoznatim uslovima kada je i počeo da se „javlja suficit u retorici Vučića i Siniše malog (koji su poznati po „poslu veka“ kada je Etihad dobio JAT bez uloženog jednog dolara investicije) Znači i Petrović čim govori o smanjenju javnog duga, računa da je Vučić po običaju obmanuo javnost da je „dobio“ dva kredita od Kine na „kinseskom davosu“ od 1.65 milijardi evra. Ko se ne seća Vučić uvek 2dobija investicije“ iz Kine pred izbore. 2017 za predsedničke izbore „dobio je četiri milijarde investicija“ a pred Beogradske izbore 2018 „dobio je 2 milijarde evra investicija“ uz „pomoć“ Brnabićke. A što se tiče napredwačkih „stručnjaka“ to ostavljam njima ravn da poleišu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.