Veselji predlaže uslovno ukidanje taksi na 120 dana

Ostavite komentar


  1. Djabe se nadate za takse CARINA od 100% na serpskom robom pre ce da padati vlada Ramusha Haradinaja nego taksa CARINA od 100% a ako padne vlada Ramusha Haradinaja takse CARINE od 100% na serpsku robu ostaju najmanje jos 6 meseci jer nema ko da ponisti to dok se oderze izbori dok se postize kolicija i nova VLADA ihhiii …

    Ramush Haradinaj pre je da padne vlada nego taksa CARINA od 100% jer ako ukini toje politicko samoubistvo a ako ostavi taksu CARINU od 100% na serpsku robu on dobija politicke pojene i glasove jer sa Albanska populacija na Kosovu su za taksu CARINU 100% nad serpskom robu .

      1. SAMO SE TI NADAJ IDI ZALISE POTPISNIKA CEFTE SPORAZUMA UNMIK-a DERZAVA KOSOVO NIJE POTPISALA TAJ CEFTA SPORAZUM ZATO SU I TU TAKSE DA IH NAZIVAM PRAVOM IMENOM CARINA OD 100% A VI ZALITESE UNMIK-u KOJI I ONAKO NE POSTOJI SAMO JE OSTALO SLOVO NA PAKIRU KAO MISIJA – HOHOHO.

  2. Koju li su prevaru sada osmislili?! Ovo, što ovaj čovek govori, može jedino da ima neko značenje onima u Srbiji, koji nikada sa njima nisu imali posla?! Oni koji su imali i iskusili bilo kakav kontakt sa Albancima, svesni su da se radi o SVETSKIM PREVARANTIMA. Ovo će biti samo još jedan pokušaj da se uceni Srbija. Prvo su, bez ikakvog opravdanja i logike, u totalnoj suprotnosti sa CEFTA sporazumom, a sada, u znak „dobre volje“, kao bajagi, ukidaju te takse, s time što računaju da će im Srbija za taj njihov „humani i civilizovani“ gest ustupiti deo svoje suverene teritorije, odnosno Kosovo i Metohiju, i priznatiu ih kao državu?! Infantilne igre, tipične za društvo koje još živi na prvom stadijumu varvarstva. Te igre im „podgrevaju“ njihovi prekookeanski vlasnici, stalno ih gurkajući u sukobe?! Sutradan, da neko od srpskih činilaca, čak, i prizna ovu kvazi državu, odmah prekosutra bi nam uveli takse u procentu od 1000%? Infantilno „do daske“ ali, kod jednog dela gradjana Srbije ta infantilnost još uvek „pali“?! Samo sanitarni kordon oko Kosova i Metohije može da ih opameti. Samo da im se zabrani bilo kakvo kretanje preko teritorije Srbije, uticalo bi da se trgnu iz ludila koje je prešlo u epidemiju.

    1. Kako god, potez sa taksama im je pravi poez. Gubirak izvoznog tržišta od 500 miliona evra je za srpsku privredu ogroman novac, i dok traju takse daje nadu, da će vučić i „bratija“ stvarno pokušati rešiti kosovski problem, da nema taksi, oni bi to razvlačili u nedogled, kao što razvlače i Briselski sporazum iz 2013.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.