Vesić obrazovao radnu grupu za nadzor RGZ, iz katastra odgovaraju: Radna grupa za pritiske

Ostavite komentar


  1. Cekajte, kmecite kad im treba dugo da vam obrade papirologiju, a sad kad ih treba pritisnuti da rade brze (kao sto svi mi radimo u privatnim firmama) stajete na njihovu stranu i u odbranu nerada. Necuveno zaista. Nema nama spasa jer kad god treba da se nesto menja, da se razni uhlebi sklone i nateraju da rade, odma krece plac po medijima. Tako i u EPS-u. Strah sto su dosli Norvezani, sto da nam mozda nece nesto losije uciniti nego sto smo mi sami?

  2. Ne znam da li je populizam ili stvarna rešenost da se toj bagri „stane na rep“, ali je odavno vreme da se uvedu u red.
    O Vesiću i njegovom „liku i delu“ drugi put.

  3. Vesić je srebroljubivi beskičmenjak i lažov. On može da parazitira samo u kriminalnom SNS miljeu.

  4. Ma Vesic je u pravu i zato mi njegovi clanovi podrzavamo naseg sefa. Ima medije i nas gej clanove na platnom spisku kaze Sapic i sta je to cudno, pa Vesic je gej igrac godinama….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.