Vesić: Šteta na javnoj i privatnoj imovini skoro milion evra

Ostavite komentar


  1. Jesi li podneo racun koliku si ti stetu naneo Beogradu i kolko si se nakrao od ugradjivanja ?

    1. Kaže da je vreme da se zna red i plati šteta za ono što je učinjeno. Siguran sam da će drage volje pristati na konfiskaciju celokupne svoje imovine i odlazak na doživotnu robiju.

    2. Taj se nakrao gde god da je bio i bilo kome je sluzio! Setite se samo fk crvene zvezde. Posle njega i bratije osta pustos….

  2. Jel policija nasla huligane koji su tu stetu pricinili? Valjda je suzavac pomogao da se to uradi?

    1. Da parafraziram što bi rekao njegov vodja, „da li znaš ime i prezime jednog koji je to uradio“.

    2. A kakva je steta nacinjena bacanjem suzavca? Koliko je bolesnih ljudi u centru zbog toga imalo tegobe? Ko je dozvolio toliku kolicinu bojnog otrova? Da li je IKOME od vas palo na pamet da ce stradati i zivotinje? Imate li smelosti da kazete koliko je nesrecnih policijskih pasa stradalo ZBOG VAS?

  3. Toliko ti pravis stetu svakodnevno!
    A za stetu na protestima,javi se tvom gazdi,on poznaje te stetocine ubacene na protest.

  4. Tvoji organizovani batinaši i huligani su, vesiću, tvoji i vučićevi, isprovocirali nerede i napravili štetu!

  5. To nije ni delic onoga sto ste vi unistili i rasprodali, da bi sebi natrpali dzepove. Nista vam nije sveto.

  6. Izgleda da je malo para sto ste ukrali za losu rekonstrukciju grada kojoj se ne vidi kraj,pa biste da nas optuzite da sami sebe potkradamo.
    Niste se setili da kazete koliko trosite zasebe a koliko malo na nas.
    I vi i predsednik se ponasate kao da smo debili,sto i jesmo kad nemamo snage i moci da vas pohapsimo i raspisemo postene izbore,posto ste i opoziciju kupili,a mi smo ostali kao sirak tuzni da gledamo n1 i citamo Danas.

  7. Imaš odličnu priliku da oštećeni asfalt zameniš jeftinim betonskim kockama koje naplaćuješ kao da su od zlata. Ah, da – sa njihove gornje strane je zalepljena tanka granitna pločica.

  8. Hehe… jel ta steta procenjena racunajuci sume pre ili posle ugradjivanja?

  9. Ma i da neki zemljotres sravni Beograd ovaj će se ugraditi, ali ne onako kvarno, sitno, nego odmah pa milioni, i to u evrima. Neka uživa još malo, javna je tajna da neke belosvetske službe prate sve tragove novca, uključivši i njegov, pa…

  10. Nadoknadite to iz zaduzbinskog fonda Jovanjica. Sta je to za vas, prava sitnica!

  11. Na slici se vidi da ne nosi masku, a kao brine o koroni. Plus zatvoren je prostor a na slici ih ima 6 sto je opet vise nego sto ej merama dozvoljeno.

  12. A kolika je tvoja šteta Beogradu tvojim kopanjem, prekopavanjem , prevrtanjem cigli 2 puta, sečenjem drva, rušenjem dela Kalemegdana, izmeštanjem neophodnog mosta u park, dizanjem ja4boka, rušenjem Sava male, utopijom Beograda na vodi i da ne nabrajam još šteta joju pravite ti i tvoj sadašnji šef?

  13. Hohstapleru, najjace mi je kad kazete “zuti lopovi”, a svi ste u sns-u se uhlebili. Slican se slicnom raduje kaže:

    Koliko miliona evra je steta u budzetu Republike Srbije zbog pretplacene fontane na Slaviji????????

  14. I on mukica kopira Veligog Barona sa ovim fotkama! Uvlakač bez kreativnog stila.

    1. Oni svi kopiraju „šefa“, tako su svojevremeno kopirali Đinđića.To je u genima…

  15. Kolika li će biti šteta na „njegovoj imovini“ kad sutra ode Vučić.

  16. Bravo Vaske, znači šteta je bar pola od toga, al eto nenadane prilike da se opet strpaju pare u džep! Živ bio Vaske, trpaj dok možeš, a posle…

  17. Za manje od 24h su obracunali kolika je steta , a narodu kojima su kuce i imanja unistene od poplava jos nije zavrsena procena ,

  18. obziro kakvu brutalnost je ploicija pokazala u odbrani imovine i poretka,nece joj biti tesko da identifikuje glavne aktere nereda a ne glavne aktere protesta.Fotose imaju vidi se da su navijaci vidi se da su namerno izazivali policiju koja nije njih prebijala vec neduzne demonstrante..drzava ce nastaviti sve vidove represije nebi li se odrzala vlast..Represija ce se dogoditi i vec se dogadja kroz inspekcije,kontrolu saobracaja razne parafiskalne zahvate,takse za izmisljene usluge,dozvole,nove covid licne karte,kazne kaznice masovnih razmera..Bog dao bog uzeo..a institucije su tu ne zbog vecine gradjana vec zbog vecinskih partija koji partiju projektuju na drzavu..bas se cudim kolika je steta..a kolika su steta neregularni izbori samo kroz povratak korone..dal gradjani da podnesu krivicne prijave protiv partije drzave ili demonstranata..

  19. Jel ovaj pored iz Jovanjice? Razmislja covek kolika je steta nastala tek tamo, zatvaranjem iste.

  20. Manite se filozofije ,napravili ste stetu,lomili,palili mora da se plati,a vesic ce njegov lopovluk da plati kad i vas djilas

  21. „…Beograd dve večeri meta vandalskih napada organizovane grupe huligana…“ Alo Blesiću, pa što ste poslali i organizovali huligane? Da ih niste poslali, ništa se ne bi desilo kao sinoć. SRAM VAS BILO!

  22. Nema te stete koja moze da kosta koliko vi kostate ovu zemlju i naredne generacije,zato je sve opravdano da se ovi pacovi vrate u kanalizaciju koja im je prirodno staniste.

  23. Na dan 6.marta kada je navodno otkriven privi slucaj zaraze Kovidom-19 Beograd je svetleo sa svim osvetljenjima postavljenim jos u oktobru a povodom Nove godine. To bi ti Vesicu trebao ili da platis ili da odrobjas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.