Vesić: U martu izdato najviše građevinskih dozvola

Ostavite komentar


  1. Samo neka grade, i neka se brzo stanovi prodaju, sto se sad gradi bice dugo prodavano i cene ce pasti sa 2300 eura 1m2 (po Vracaru) na ispod 1000 eura , marze od 350% bice sada objektivne 25%, zlatno doba stanogradnje je proslo, ovi sto sada grade zu oni koji su zakasnili.

  2. Gradjevinska dozvola nije osnov za gradjenje, a tek da ne pricamo o lokacijskim uslovima.
    Lokacijski uslovi vaze dve godine, znaci od dobijanja istih do podnosenja zahteva za gradjevinsku dovolu moze proci skoro dve godine. Od dana pravosnaznosti gradjevinske dozvole moze proci tri godine do prijave pocetka izvodjenja radova, na osnovu koje se moze otpoceti sa gradjenjem objekta.

  3. Klasicno manipulisanje brojkama od strane Vesica. Od ukupnog broja obolelih u Italiji 36% su ljudi stariji od 70 godina. Ako se na to doda i broj onih od 65 do 70 godina, to tesko da moze da bude i 50%, a ne 60, koliko je rekao.

    1. Ovi podaci su još jedan pokazatelj, da je naša ekonomija jaka i stabilna. Građani su ekonomski osnaženi.

  4. Samo zahvaljujuci g’dinu Vesicu, privreda u Srbiji nije nikad do sada bila jaca i stabilnija. Zato predlazem, da g’din Vesic bude postavljen za predsednika Srbije bez izbora. Mislim, kad je Kaligula mogao da postavlja koga hoce za senatora, sto mi ne mozemo Vesica za predsednika. Tek tada bi Srbija bila bez premca u svetu.

  5. U tekstu o gradnji se pominje i džep, a zašto Vesić nekaže zašto se ne završava potez Bajlonijeva Tafeuša Košćuškog sada kad je idealno vreme za gradnju bez saobraćaja i konačno pre jeseni zatvori krug dvojke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.